Personalisasi ora Otomatis

wong

Tanggepan langsung liwat email, Facebook lan Twitter dadi luwih canggih, saengga masarakat bisa ngganti tali ing olahpesen. Aplikasi piranti lunak nggawe kesalahan nelpon iki wong. Iki dudu personalisasi.

sampeyan penting

Iki kustomisasi, ora wong… Lan kudu ditindakake kanthi tliti. Yen ora, bisa dianggep ora tulus. Yen sampeyan pengin pribadine pesen kanggo aku, ora bisa otomatis. Aku individu - kanthi selera, pengalaman, lan pilihan sing unik.

Mangkene conto sing diarani sawetara vendor minangka personalisasi:

Douglas Karr - matur nuwun nderek kula, download ebook kula ing bla, bla, bla

Sing ora digawe pribadi… cathetan pribadi bisa uga:

Doug, hargai ing ngisor iki. Cukup mriksa blog sampeyan lan seneng kiriman paling anyar ing xyz

Perusahaan kanthi klompok pandherek akeh bisa mbantah manawa dheweke ora duwe sumber daya kanggo nanggapi kanthi pribadi. Aku ngerti. Wangsulan sing luwih apik:

Muga-muga sampeyan ora preduli karo respons otomatis… minangka matur nuwun, priksa ebook ing blah, bla, bla.

Iki ora ateges aku ora percaya karo otomatisasi lan kustomisasi. Yen wis rampung kanthi bener, bisa menehi pengalaman unik. Pemasar kudu nggunakake preferensi pelanggan kanggo ngoptimalake lan nyetel pengalaman kanggo apa sing digoleki. Yen sampeyan pengin ngembangake personalisasi ing aplikasi, sampeyan bisa nampa rong cara:

  • Personalisasi sing ngidini pangguna kanggo netepake pengalaman, dudu vendor.
  • Personalisasi sing ngidini vendor nambah 1: 1 olahpesen kanggo pangguna sing tulus ditulis.

mung 20% CMO nggunakake jaringan sosial kanggo dilibatake karo pelanggan. Aduh… iku dudu pribadi. Media sosial pungkasane nyedhiyakake sarana supaya para pelanggan bisa nggawe pribadi kanthi merek sing sadurunge tanpa wajah lan tanpa jeneng. Perusahaan saiki duwe kesempatan kanggo njaluk pribadi karo para pelanggan.

Kauntungan media sosial tinimbang jinis media sadurunge yaiku kemampuan dadi pribadi… nanging panyedhiya solusi terus nyoba ngembangake teknik kanggo nggawe personalisasi palsu. Pemasar duwe kesempatan kaya sadurunge kanggo mbukak kompetisi kanthi nggawe hubungan pribadi sing nggawe kepercayaan lan panguwasa karo para klien. Ora rampung karo tali substitusi.

One comment

  1. 1

    Langsung wae, Pak Karr. Apik tenan (nanging durung) merek ora entuk, utawa ora mari. Mbok dheweke kewalahan? Pancen iku dudu apatis utawa preduli.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.