Konsumen Luwih milih Pilihan lan Interaktivitas… sanajan nganggo Video

pilihan video pengalaman pelanggan

Ana telung jinis situs dhasar sing diterbitake organisasi kanggo perusahaan:

  1. Brosur - situs web statis sing mung minangka pertunjukan kanggo para pengunjung sing mriksa.
  2. Dynamic - situs sing terus diupdate sing nyedhiyakake warta, update, lan media liyane.
  3. Gawe gathuk ing rembugan - situs sing nawakake pengunjung kanggo navigasi lan sesambungan miturut kekarepane.

Conto interaktivitas sing wis ditindakake kanggo klien kalebu infografis interaktif, pengembalian investasi utawa kalkulator rega, peta interaktif, alat sosial kaya forum, lan situs web e-commerce. Pelanggan asring kaget amarga manungsa waé kudu mbayar alat interaktif ing situs… sanajan mung ditempelake ing siji kaca.

Pelanggan pengin peran aktif kanggo nggawe pengalaman sing relevan lan menarik, lan para pemasar kudu seneng kesempatan kanggo bermitra karo dheweke kanggo nggawe Web sing luwih interaktif.

Rapt Media nganalisa luwih saka 2,000 konsumen ing Amerika Serikat lan Inggris liwat survey online ing Juli 2015. Tanggepan dikumpulake kanthi sukarela saka responden anonim lanang lan wadon, umur 18 nganti 60. responden Survei ditemokake prioritas pilihan lan kustomisasi ing papan - wiwit kepiye entuk kabar ing Facebook, nganti cara toko ing piranti seluler. Kabeh data survey dikompilasi ing video interaktif sing ngidini para pemasar milih temuan survey sing pengin dingerteni luwih lengkap.

Temuan utama ing laporan video Rapt Media:

  • 89% pengin kontrol iklan sing ditampilake online
  • 57% pengin golek konten dhewe lawan pariwara
  • 64% bakal ngentekake luwih akeh wektu kanggo nonton video yen bisa melu aktif
  • 86% pengin bisa ngontrol topik sing dideleng ing situs warta
  • 56% seneng milih konten sing ana gandhengane

Download Laporan Video Rapt Media

Kaya pilihan wis dadi kritis tumrap sukses sosial, e-commerce, lan penawaran konten, temuan saka Media Rapt nyedhiyakake bukti manawa video uga kudu berkembang! Kanthi Rapt Media, nggawe video interaktif pancen ora gampang. Tambahake keterlibatan konten sampeyan, critakake luwih akeh crita, lan tambahake keterlibatan kanthi nggawe pamirso dadi peserta aktif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.