PersonalDNA - Profil Kepribadian

Kancaku pancen ora nganggep tes kepribadian. Aku sejatine seneng karo dheweke, nanging ora kepenak keputusane adhedhasar dheweke. Aku duwe perusahaan sing nggunakake tes kanggo ngembangake tim lan ngerti kepiye wong ing tim kasebut bakal berinteraksi karo dheweke. Dilatih kanthi 'resmi' dening Dimensi Pembangunan Internasional, Aku kepenak nyinaoni tes kepribadian lan ora nggunakake kanggo sesambungan kerja sadurunge. Nalika aku kerja ing perusahaan sing dilatih, tes kasebut bisa dienggo hebat amarga bisa pangembangan pribadi kepiye carane kita sesambungan karo wong liya.

Nalika aku pindhah menyang perusahaan sadurunge sing ora ngganggu latihan, Myers-Briggs uji coba dadi informasi liyane sing digunakake kanggo nglawan sampeyan. Manajer luwih gampang nggawe alesan ora kanggo memimpin nalika bisa nemtokake tes kepribadian kanthi ora logis. Dadi dadi kruk lan dudu alat. Ora ngerti data bisa nyebabake keputusan sing luwih ala tinimbang ora duwe data. Kita bola-bali ndeleng poling, survey sing kurang dikembangake, klompok fokus sing ora apik, lan analisis sing ringkih. Tes kepribadian ora beda. Menehi judhul manajer utawa supervisor sampeyan ora ateges sampeyan ngerti cara ngatur utawa ngawasi, lan temtunipun ora ateges sampeyan bisa nganalisa tes kepribadian wong kanggo ngganti cara sampeyan kerjane. Mula aku mikir kancaku sengit marang dheweke ... lan aku ora nyalahake. Kayane aku njupuk buku biologi kanggo operasi ing sampeyan, apa sampeyan bakal percaya karo aku? Dakkira ora.

Pimpinan Animasi

Ngandika, aku seneng banget karo laporan PersonalDNA lan komentar adhedhasar pengajuan sampeyan. Kontrol intuisi banget kanggo milih jawaban sampeyan, aku kesengsem karo panggunaan aplikasi kasebut. Uga, laporan rampung akurat lan, sing paling penting positif. Ana cukup informasi kanggo nggambar gambar sampeyan dhewe, nanging ora kakehan manawa ana wong sing nangkep informasi kasebut. Mriksa metu
Laporan Pribadi Dna
kanggo ndeleng dhewe.

Pimpinan Animasi… Aku seneng!