Pandhuan A to Z kanggo Merek Pribadi

infographic merek pribadi

Saya tuwa, aku wiwit ngerteni manawa indikator kunci sukses bisnisku yaiku regane jaringan sing dakkelola lan dijaga. Pramila aku nglampahi akeh wektu saben taun jaringan, ngomong lan rawuh ing konferensi. Nilai sing digawe dening jaringan langsungku, lan jaringan jaringanku bisa uga ngasilake 95% saka bathi lan sukses sakabehe bisnisku. Iki minangka asil saka upaya luwih saka sepuluh taun kanggo ngrewangi wong-wong kaya sing sampeyan temokake lan nggunakake teknologi kanggo ngewangi kabutuhan pemasaran sampeyan. Teknologi pemasaran ora mung blogku, saiki dadi duweke merek pribadi.

Aku seneng mikir merek pribadi minangka cara kanggo miwiti komunikasi karo wong sadurunge sadurunge aku ketemu. Yen rampung kanthi bener, kayane duwe kanca nggawe perkenalan pribadi. Apa sampeyan ora seneng yen kedadeyan kasebut? Nindakake prekara kanggo ningkatake merek pribadi sampeyan yaiku babagan sapa sampeyan lan apa sing pengin dingerteni. Apa sampeyan dadi pencari kerja, tenaga penjualan, utawa manajer sing pengin direkrut, akeh sing bisa dingerteni saka crita kasebut miturut perspektif manungsa, persis kaya sing sampeyan pengin dikandhani. Rega Seth, Placester.

Infographic iki didhukung dening sawetara saran apik tenan saka Barry Feldman (Waca: Goleki Dhewe: Kudu Merek Pribadi). Investasi merek sampeyan - lan perusahaan bakal nandur modal ing sampeyan! Pengin maca luwih jero? Aku nyaranake Merek Dhewe: Cara Nggunakake Media Sosial kanggo Nggawe utawa Nggawe Sampeyan Dhewe dening kanca Erik Deckers lan Kyle Lacy.

pandhuan kanggo merek pribadi

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.