Branding Pribadi: Cara Nulis Kaca Babagan Aku

me

Andrew Wise wis nulis artikel sing jero tenan ing Cara Ultimate Cara Nggawe Kaca Babagan Aku sampeyan kudu mriksa kanthi rinci. Bebarengan karo artikel kasebut, dheweke nggawe infographic sing lagi dituduhake ing ngisor iki sing nyakup nada & swara, pernyataan pambuka, kepribadian, target pamirsa lan kabutuhan liyane.

Aku seneng nambah 2 sen kanggo prekara-prekara kasebut, mula dakkarepake. Aku pancen ngajak sampeyan minangka bisnis utawa minangka individu, supaya adoh saka zona nyaman. Aku ngerti akeh banget wong sing ora seneng ngomong dhewe, ora seneng foto sing dijupuk dhewe, lan ngremehake video utawa audio awake dhewe. Mungkin dheweke malah percaya yen praktik narkis. Aku asring ndeleng komentar kaya ngono ing media sosial.

Mangkene wangsulanku: Kaca Babagan Aku ora kanggo sampeyan!

Selfie, pidato video, potret profesional, lan deskripsi sampeyan kanggo para pamirsa. Yen sampeyan minangka individu sing apik tenan lan andhap asor ... sampeyan Babaging kula kaca kudu nggambarake. Mesthi wae, rasane aneh yen menehi ngerti kabeh wong yen sampeyan asor. Nanging yen sampeyan andhap asor, kepiye carane bakal ngerti? Apa sampeyan ngenteni kanggo nemoni saben wong supaya bisa ngati-ati? Utawa ngenteni wong liya ngomong kanthi asor? Ora bakal kelakon.

Yen tujuan sampeyan yaiku mbangun wewenang lan kepemimpinan ing ruang sampeyan, pembeda sing paling apik yaiku sampeyan. Sampeyan ora kudu pendhidhikan, riwayat kerja, sampeyan! Sampeyan menehi ngerti kabeh wong kenapa dheweke kudu kerja bareng karo sampeyan. Wong seneng kerja bareng wong sing pengin digarap. Keputusan tuku asring emosional lan keputusan gumantung saka apa prospek sampeyan dipercaya lan ngidentifikasi sampeyan minangka panguwasa ing profesi sampeyan.

Nyedhiyakake para antrian mesin telusuran lan pengunjung situs kanthi kabeh antrian sing dibutuhake - pidato sing wis sampeyan lakoni, pimpinan sing digandhengake, buku sing wis ditulis, lan uga pesen pribadi kanggo wong-wong mau penting banget.

Cathetan sisih: Aku uga salah! Wis pirang-pirang taun aku mlaku-mlaku nggawe kaca khusus ing situs perusahaan babagan pidhato ... nanging saran saka Andrew iki menehi motivasi supaya aku bisa ngrampungake!

Babaging kula

3 Komentar

  1. 1

    Iki apik banget.

    Kanggo sing mamang babagan ngungkapake hobi lan kapentingan amarga ora pengin katon ora profesional, aku ujar:

    Ora babagan profesionalisme, nanging babagan dinamika ing klompok, metu saka klompok.

    Yen maca sampeyan ndeleng makhluk ing njaba klompok, dheweke bakal duwe watak sing luwih sengit marang sampeyan.

    Kanthi nyritakake babagan urip sampeyan, kayata duwe anak, mlaku-mlaku, tresna marang panganan Meksiko, sampeyan bakal luwih jero menyang klompok ing ngendi wong bakal weruh sampeyan kanthi cara sing luwih apik.

    Iku kaya efek halo.

  2. 2

    Ing mratelakake panemume, solusi sing paling apik yaiku nampilake dhewe minangka wong sing bisa dipercaya. Wong seneng nggawe bisnis karo wong bisnis sing pinter, budaya lan jujur.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.