Branding Pribadi: Cara Nulis Kaca Babagan Aku

me
Wacan: 2 menit

Andrew Wise wis nulis artikel sing jero tenan ing Cara Ultimate Cara Nggawe Kaca Babagan Aku sampeyan kudu mriksa kanthi rinci. Bebarengan karo artikel kasebut, dheweke nggawe infographic sing lagi dituduhake ing ngisor iki sing nyakup nada & swara, pernyataan pambuka, kepribadian, target pamirsa lan kabutuhan liyane.

Aku seneng nambah 2 sen kanggo prekara-prekara kasebut, mula dakkarepake. Aku pancen ngajak sampeyan minangka bisnis utawa minangka individu, supaya adoh saka zona nyaman. Aku ngerti akeh banget wong sing ora seneng ngomong dhewe, ora seneng foto sing dijupuk dhewe, lan ngremehake video utawa audio awake dhewe. Mungkin dheweke malah percaya yen praktik narkis. Aku asring ndeleng komentar kaya ngono ing media sosial.

Mangkene wangsulanku: Kaca Babagan Aku ora kanggo sampeyan!

Selfie, pidato video, potret profesional, lan deskripsi sampeyan kanggo para pamirsa. Yen sampeyan minangka individu sing apik tenan lan andhap asor ... sampeyan Babaging kula kaca kudu nggambarake. Mesthi wae, rasane aneh yen menehi ngerti kabeh wong yen sampeyan asor. Nanging yen sampeyan andhap asor, kepiye carane bakal ngerti? Apa sampeyan ngenteni kanggo nemoni saben wong supaya bisa ngati-ati? Utawa ngenteni wong liya ngomong kanthi asor? Ora bakal kelakon.

Yen tujuan sampeyan yaiku mbangun wewenang lan kepemimpinan ing ruang sampeyan, pembeda sing paling apik yaiku sampeyan. Sampeyan ora kudu pendhidhikan, riwayat kerja, sampeyan! Sampeyan menehi ngerti kabeh wong kenapa dheweke kudu kerja bareng karo sampeyan. Wong seneng kerja bareng wong sing pengin digarap. Keputusan tuku asring emosional lan keputusan gumantung saka apa prospek sampeyan dipercaya lan ngidentifikasi sampeyan minangka panguwasa ing profesi sampeyan.

Nyedhiyakake para antrian mesin telusuran lan pengunjung situs kanthi kabeh antrian sing dibutuhake - pidato sing wis sampeyan lakoni, pimpinan sing digandhengake, buku sing wis ditulis, lan uga pesen pribadi kanggo wong-wong mau penting banget.

Cathetan sisih: Aku uga salah! Wis pirang-pirang taun aku mlaku-mlaku nggawe kaca khusus ing situs perusahaan babagan pidhato ... nanging saran saka Andrew iki menehi motivasi supaya aku bisa ngrampungake!

Babaging kula

3 Komentar

  1. 1

    Iki apik tenan.

    Kanggo wong sing ora precaya babagan ngumumake hobi lan minat amarga ora pengin katon ora profesional, aku ujar iki:

    Ora ana profesionalisme, nanging dinamika klompok, kelompok njaba.

    Yen maca sampeyan ndeleng ana ing sanjabane klompok dheweke bakal duwe sikap luwih memungsuhan karo sampeyan.

    Kanthi mbukak bit babagan urip sampeyan, kayata duwe anak, mlaku-mlaku, rasa seneng karo panganan mexican, sampeyan bakal pindhah menyang klompok sing bakal katon sampeyan kanthi cahya sing luwih disenengi.

    Kayane efek halo.

  2. 2

    Miturut pendapat saya, solusi sing paling apik yaiku nampilake awakmu minangka wong sing dipercaya. Wong seneng nggawe bisnis karo bisnis sing cerdas, budaya lan jujur.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.