Merek Pribadi ing Media Sosial Yaiku Pemasaran Paling Ora Enom

palsu

Lali diet lan iklan kencan; Aku nganggep sawetara pemasaran paling ngapusi ing online yaiku ahli pemasaran sing terus ngritik merek lan martakake transparansi online.

Dheweke pancen transparan.

Aku ing wektu sing nyenengake ing uripku. Usaha saya apik, urip pribadi saya apik, lan kesehatan saya apik saben wulan kepungkur. Ngandika, bisnis lan urip pribadi isih akeh tantangane. Aku guyon, saiki aku wis miwiti sawetara bisnis sing dadi aku nganggur, Aku ora bakal bali kerja maneh. Amarga iku, aku ora prelu masquerade lan njaga merek sing sampurna online.

Ing wulan pungkasan, aku ngobrol karo sawetara wong sing nyorot obrolanku kanthi online. Ing Facebook, aku ngrembug lan debat politik lan agama dadi medeni wong akeh. Aku duwe sawetara wong ing industri iki sing ora ngetutake komentar kanggo komentar utawa artikel sing wis dakkandhakake. Wong-wong sing ora setuju karo aku, nate ngerti yen aku nglarani bisnise kanthi ngomong babagan bedhil, Dewa, lan politik. Wong sing nglakoni setuju karo aku kanthi tenang narik aku lan matur nuwun kanggo masukane ... sanajan dheweke ora wani seneng utawa menehi komentar babagan crita sing dakwartakake.

Aku asring nuduhake karo wong liya sing duwe pola asuh sing beda. Aku dadi Katolik Roma, nanging setengah kulawarga kalebu wong Yahudi. Bapakku konservatif sing kuat, Veteran, lan patriot… nanging Ibuku Prancis-Kanada kanthi kulawarga liberal Eropa. Aku didhukung supaya bisa ngomong lan debat. Lan ngajeni pendapat alternatif dituntut dening loro pihak kulawarga.

Iki minangka berkah utawa kutukan. Tansaya gedhe, aku ora nate wedi konfrontasi sing diajeni. Aku ngalami masalah nalika SMA. Sawise lulus, mlebu ing Angkatan Laut mulang babagan disiplin lan ngajeni. Nalika gabung karo tenaga kerja, aku dibimbing para pimpinan sing nyengkuyung otonomi lan tanggung jawab pribadi. Tambahake kabeh iki, lan bisa dadi kebakaran geni. Sing diterjemahake ing ngarsane online.

Cukup babagan aku. Ironis, iku kucingan pet para pimpinan industri online. Anggone nuduhake urip sing sampurna ora ana gandhengane karo aku.

Mbok menawa iklim politik sing beda-beda sing nambah kejujuran online, nanging dakkira elek banget. Ora mung mung omong kosong, nanging uga bakal dakkandhakake manawa ana gangguan lan uga mbebayani. Mungkin agama lan politik sampeyan minangka pribadi lan dudu prekara sing pengin diumumake; Aku bisa ngajeni. Nanging sing ora bisa dakkarepake yaiku aliran uripmu sing sampurna lan kepiye bisnis sampeyan luar biasa.

Apa sampeyan bisa mbayangake dadi wong sing nggarap tuwuh pribadi lan profesional, lan kabeh sing sampeyan deleng kanthi online yaiku wong sing sampeyan goleki kanthi online sing ora nate berjuang? Kayane aku bakal ngrusak. Aku pracaya manawa aku pribadi lan profesional luwih sukses tinimbang wong-wong iki - nanging sampeyan ora bakal ngerti yen mbandhingake profil kita kanthi online. Mbok amarga aku ngukur kasuksesanku kanthi pirang-pirang wong sing dakbantu, dudu pantai sing dak lungguh.

Lan amarga ana sebab sing aneh, kejujuran kanthi online dianggep ora ngrusak merek pribadi dening akeh industri. Industri sing nyebutake tembung kaya Transparan lan kejujuran. Dheweke ora ana apa-apa.

Sajrone pirang-pirang taun, aku wis ngilangi atusan wong ing industriku, lan ana sawetara pilihan sing terus daklakoni. Dheweke nuduhake perjuangan kesehatan mental pribadi, kadang pribadi. Dheweke nuduhake perjuangan lan transformasi kesehatan. Lan padha nuduhake tantangan bisnis. Aku semangat, lan dheweke menehi inspirasi kanggo dadi wong sing luwih apik, pimpinan sing luwih apik, bapak sing luwih apik, lan wong bisnis sing luwih apik.

Cara Dadi Luwih Jujur Online

Aku kaget yen malah nulis tembung kasebut, nanging aku yakin prelu. Mangkene sing dakkarepake para pamimpin pemasaran kanthi online:

  1. Ngakoni kelemahane lan tantangane. Kita kabeh duwe, lan menehi inspirasi nalika wong sing digoleki nuduhake dheweke.
  2. Takon kanggo pitulung. Kabeh wong butuh pitulung, mandheg nyoba ndalang yen sampeyan duwe kabeh wangsulan.
  3. Share sorotan liyane. Karo pamirsa lan tekan pengaruh saka pengaruh kasebut, kepiye luar biasa nalika dheweke ngakoni yen perjuangan kanggo narik perhatian online?
  4. Sinaoni wong liya sing bisa ngrampungake apa sing wis sampeyan lakoni. Kita kabeh wis ngatasi kesusahan supaya bisa tekan papan sing kita lakoni, nuduhake cara sampeyan tekan papan sampeyan, ayo padha ngerti yen dheweke uga bisa nindakake.

Media sosial nawakake kesempatan luar biasa iki kanggo nggawe sambungan manungsa kanthi online. Ora ana liyane manungsa kajaba asor, gagal, nebus, lan kekurangan, apa ora? Aku bisa uga ora duwe akeh pengikut kaya industri liyane, nanging aku yakin manawa sampeyan duwe hubungan sing luwih jero karo wong sing nuruti aku.

Mesthi, aku bisa nggawe persona palsu, mung nuduhake sukses bisnis, lan narik akeh pandhereke. Nanging luwih becik aku duwe sesambetan sejatine sing dakkembang sajrone pirang-pirang taun tinimbang meksa ngapusi.

4 Komentar

  1. 1

    Aku dudu pemilik bisnis, mula akeh sing sampeyan ujarake ora ditrapake langsung karo aku. Lan, aku ora ana ing media sosial. (Aku nulis artikel bisnis kanggo kanca lan kulawarga, mula kepiye aku nemokake situs sampeyan nalika nggoleki.) Nanging, aku seneng banget karo artikel sampeyan - kayane aku durung nate nemokake jujur ​​sadurunge. Apik banget yen ndeleng pemilik bisnis sing sukses tetep nyata, mula matur nuwun.

  2. 3

    Hai Douglas,
    Aku minangka Spiritual sing duwe pengalaman manungsa ... mmmm. Aku… eh HELPPe wong urip kanthi sakarepe ... sawayah-wayah bisa mbantu wong liya nalika ... tuwuh ..

    Artikel sing sarwa ..nanging sampeyan munafik ... nalika sumpah .... kothak sing pop mung kasedhiya ing sawetara detik kepungkur ... mula..YEN. Kanthi pakurmatan ... .. Aku bakal ngenteni kepiye tanggapanmu lan dheweke uga bisa uga bisa uga duwe pacelathon…
    John

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.