5 Kunci Kanggo Brand Pribadi sing Sukses

Layar layar 2014 10 18 ing 11.59.30 PM

Aku ngobrol karo kanca siji dina iki lan entuk email saka liyane sing njaluk saran babagan cara nggawe merek pribadi ... lan pungkasane entuk bathi. Iki bisa dadi topik sing luwih apik dijawab dening kanca Dan Schawbel, a ahli branding pribadi… Dadi ngawasi bloge. Nanging, aku bakal nuduhake pikiranku babagan apa sing wis daklakoni sajrone dasawarsa kepungkur.

  1. Tampilake dhewe kepiye sampeyan pengin dirasakake - Kayane wong-wong meh kaget nalika ndeleng aku ... aku gedhe, gundul, wulu, abu-abu, lan nganggo jins lan Kaos. Aku ora kepenak nutugake awan. Online, aku saiki selaras karo target lan kepiye karepku wong liya bisa ngerteni aku. Iki ora ateges aku misrepresent aku dhewe… ora. Aku ora bakal. Aku ati-ati supaya personel online saya trampil lan ora risak ngrusak kanthi ngeculake bom f utawa kanthi terang-terangan nyoba ngremehake wong liya utawa blogger ing Internet. Aku bisa ngandhani yen salah ... nanging aku isih ngormati. 🙂
  2. Aja mandheg anggonmu kerja keras tekan kana. Aku ora percaya karo keseimbangan kerja / urip. Aku ngira ora ana gunane amarga aku seneng karo apa sing daklakoni lan pengin dadi bagean saben dinane. Aku uga seneng banget lan wektu kulawarga. Nanging, aku ora bakal nggawe risiko reputasi karo bisnis sing aku lakoni supaya bisa lunga ing endi wae karo sawetara kanca. Nuwun sewu, kanca-kanca!
  3. Langkah munggah ing saben kesempatan. Yen ana kesempatan kanggo aku blog, blog tamu, komentar, nulis, ngomong, konsultasi, ngombe kopi… dakkirim. Aku nganggep iki minangka pembeda paling gedhe saka akeh wong sing sukses karo sing perjuangan. Yen ana wong sing njaluk aku pidato babagan topik sing ora dakkerteni, aku bakal mlumpat. Aku bakal nggolek, Google omong kosong, nemokake sawetara ahli, lan menehi presentasi sing apik. Aku ana ing pirang-pirang papan lan mbantu akeh perusahaan lan wong kaya sing bisa ditindakake sadina wae.
  4. Tegas nalika ngirim. Sawetara minggu kepungkur, aku marang konsultan ing rapat, "Aku ora ngandhani iki amarga aku ora setuju karo sampeyan, aku ngandhani iki amarga sampeyan salah." Muni angel - aku ngerti ... nanging dheweke ngetokake angin lan dheweke bakal mandheg anggone menehi pendapat sing ora apik lan nggawe dheweke mulai ngerti kasunyatane. Aku ora bener - bener ora. Nalika aku yakin, aku ora nglilani para narasi ngrusak momentum kanthi meksa negoritas lan keraguan. Akeh banget wong ing jagad iki. Aku wis tuwa banget kanggo ngrungokake wong-wong mau, mula aku bisa nutup kabeh kesempatan sing dakkarepake. Kanthi mangkono kita bisa ngrampungake kerja.
  5. Aja ngrungokake wong sing ngalangi sampeyan. Ibu nggresah nalika dakcritakake babagan bisnisku dhewe. Pitakon babagan mupangat, kesehatan lan pensiun kanthi cepet ngetutake pengumumanku ... mula aku ora ngobrol karo Ibuku sadurunge Aku miwiti usaha dhewe. Dheweke tresna banget karo aku, nanging dheweke ora precaya karo aku. Adhuh, ya? Ora apa-apa ... Aku ora masalah… lan aku uga tresna karo dheweke kanthi tulus. Dheweke pancen salah. Sampeyan bisa uga duwe wong ing sekitar sampeyan sing nindakake perkara sing padha. Aja ngrungokake maneh. Sampeyan ngracuni sukses sampeyan.

Merek Sampeyan ®

Nganyari: Kristian Andersen wis nindakake tugas sing hebat ing ngomong karo merek pribadi ing presentasi iki (matur nuwun kanggo Pat Coyle sing wis nuduhake):

Mangkene conto carane nyedhaki samubarang… Aku maca ing Andy Pilgrim Pemasaran blog sing Pilgrim Pemasaran dipilih dadi dhaptar elit saka Blog sing Disaranake kanggo Grup Jaringan Eksekutif Pemasaran (MENG). Pantes banget… Pilgrim Pemasaran minangka blog sing dakwaca saben dina.

Ngandika ... Aku pengin ing dhaptar kasebut. 🙂 Iku dudu masalah kompetitif… iku tujuane. Aku pengin Martech Zone supaya bisa dianggep minangka salah sawijining Blog Pemasaran paling apik ing Internet uga. Kita terus rangking kanthi apik ing kabeh dhaptar lan pamaca terus berkembang… nanging aku pengin sing dhaftar!

Kepiye cara aku bisa nindakake?

Aku wis tau Dipuntedahaken sawetara of sing Blog lan aku saiki bakal nggayuh basis karo saben blogger liyane taun ngarep - liwat komentar, bisa uga liwat acara, tweeting konten sing apik, lan ngubungake maneh nalika duwe postingan apik. Aku arep pasukan aku dadi jaringan.

Kekuwatan katon negatif, nanging ora. Yen sampeyan terus meksa obyek cukup suwe, bakal obah. Aku ora bakal ngapusi, ngapusi, nyolong, hack utawa ngapusi cara mlebu jaringan kasebut. Aku mung bakal miwiti menehi regane nganti bisa diakoni minangka aset. Yen wis kelakon, lawang bakal mbukak.

Iki sing wis kabukten sukses kanggo aku lan aku wiwit bathi saka iku. Aku uga investasi maneh meh kabeh, mula aku terus ngetokake dhuwit ... Muga-muga wae mbesuk duwe pot sing gedhe. Aku ora kuwatir banget babagan dhuwit (mung kekurangan). Kaya dene aku yakin karo awakku dhewe, aku uga percaya yen bakal entuk bathi saka kerja kerasku.

Ngenteni apa maneh? Tampilake dhewe kanthi cara sing pengin dideleng, kerja keras, lan mundhak ing saben kesempatan. Ukir dalane dhewe lan aja ngenteni sapa wae sing bakal menehi katrangan manawa bisa utawa apa sing bisa dipikolehi.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.