Ngembangake Persona yaiku Patung, dudu Casting

sirah

sirahPerusahaan lan individu asring seneng banget nglindhungi merek utawa persona kanthi online. Sekolah pemasaran lawas mulang manawa kabeh babagan merek kudu ngomong babagan kasampurnan ... lan kesempurnaan iku sing didol. Kita duwe logo sing sampurna, kemasan sampurna lan slogan sing sampurna. Sekolah pemasaran lawas uga asring kuciwa. Sawise mbukak kunci lan nggunakake produk, kita bakal asring ora semangat. Ora nggumunake kenapa wong ora ngandel karo pemasaran.

Nalika nyerang ngarsane online, kebiasaan sing lawas durung mati. Perusahaan keweden nalika ana piksel sing ora ana ing panggonane ... utawa luwih elek, lan karyawan isih akeh. Sawijining pemilik agensi ngandhani ing Facebook babagan seminggu kepungkur yen karyawane ngina wong ing tweet, dheweke bakal dipecat. Sing nggawe bar cukup dhuwur… ing kasampurnan. Muga-muga kita kabeh setuju yen kesempurnaan ora bisa dipikolehi. Aku ora pengin bisnis karo agensi sing dakcritakake kanthi online amarga dheweke langsung ora percaya karo aku. Aku ora bisa kerja bareng wong sing kaya ngono amarga aku mesthi nggawe kesalahan. Wedi gagal yen asring nyegah wong maju terus lan sukses.

Kesempurnaan minangka salah sawijining ciri transparansi ... yaiku sing terus diwartakake wong media sosial. Yen ora ana piksel ing papan sampeyan, aku ngerti! Aku duwe sawetara dhewe - lan kanthi sawetara sistem operasi lan puluhan browser, tujuane kesempurnaan maneh, ora bisa digayuh. Yen sampeyan ujar ngisin-isini - ora apa-apa - aku kudu. Yen sampeyan nggawe kesalahan - Gusti Allah uga ngerti aku uga!

Ngembangake persona online sampeyan dudu nyithak gambar saka awake dhewe utawa perusahaan banjur nampilake replika sing sampurna kanggo ditampilake online. Babagan gambar sampeyan minangka refleksi sejati - uga cacat lan kesalahan. Aku asring nyalahake aturan grammar ing blog iki bebarengan karo salah eja tembung sing paling gampang. Yen digatekake, aku mung mbenerake. Yaiku sing paling apik babagan perkara iki ... kita bisa nyusun bentuk sing kaya sing dikepengini.

Yen sampeyan nyopir desainer grafis, pangembang, pemasar, lan PR sampeyan nyoba nggawe kabeh sampurna, sampeyan bakal luwih ngrusak tinimbang sing apik. Kaping pisanan, wong pengin kerja bareng wong sing disenengi. Ora ana wong likes wong sing sampurna. Kapindho, wektu tundha sing sampeyan suntik luwih akeh ngrugekake kemajuan sampeyan tinimbang sampeyan maju kanthi cacat. Pangecualian mesthi yaiku gaff raksasa sing bakal ngrusak reputasi sampeyan kanthi permanen. Malah, kasus-kasus kasebut arang banget.

Yen sampeyan metu ing ngarepe wong liya, ora ana kompetisi. Kanggo njupuk kauntungan saka ekonomi saiki, budaya saiki lan kacepetan sing lagi maju, sampeyan mung kudu ngeculake lan terus maju. Antarane bantheng lan toko China, Bull bakal menang saben wektu.

Aja nyoba matak persona sampurna online. Nanging, uncalan lendhut ing kana lan wiwiti nyusun menyang bentuk sing dikarepake. Suwe-suwe, bentuk bakal dadi luwih jelas. Suwe-suwe, wong bakal sinau ngerti lan dipercaya sampeyan. Suwe-suwe, wong bakal tuku saka sampeyan. Suwe-suwe, sampeyan bakal duwe pandherek sing apik. Sawetara kita wis ngerti. Sing durung duwe ditinggal ing rereget.

Aja wedi. Cepet wae Cepet banget supaya bisa ndandani nalika sampeyan lunga.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.