Perforce: Versi Kabeh

banner download commons

Pangembang piranti lunak wis ngerti yen sistem kanggo ngatur versi gaweane luwih gampang lan produktif. Perforce minangka salah sawijining perusahaan sing nawakake kontrol versi canggih kanggo pangembang. Nanging suwe-suwe, dheweke ngerti manawa perusahaan duwe masalah sing padha karo dokumen internal - wiwit saka lembar penjualan, nganti grafis, nganti whitepaper ... tim kerja bareng ing dokumen nanging asring ora duwe versi paling anyar. Asile, tabrakan kedadeyan, frustasi banjur produktivitas ilang utawa mandheg kabeh. Dheweke nggabungake infographic iki kanggo nemtokake rasa lara.

Selehake file sampeyan menyang Perforce Commons lan bakal disimpen kanthi aman, serep kanthi otomatis lan versi kanthi akurat. Ora ana maneh nggoleki versi file sing bener utawa mbuwang-mbuwang wektu ing dokumen sing wis kadaluwarsa. Iku amarga Commons nggabungake gampang panggunaan karo manajemen versi perusahaan sing kuat. Desain sing intuisi lan responsif mbantu nglancarake karya tim bisnis lan ngarahake kekacauan konten. Lan Commons nangani jinis file sing pengin kolaborasi tim bisnis - saka file video paling gedhe nganti dokumen Word sing paling cilik.

Kontrol Versi Perforce

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.