Kacepetan Konten Versus Perfection Brand

kelinci kura-kura

kelinci kura-kuraAna tantangan sing nglumpuhake organisasi saiki. Iku kacepetan. Departemen pemasaran sing tetep lincah lan nyurung konten kanthi cepet bisa maju. Departemen pemasaran sing lumpuh dening kesempurnaan merek gagal. Iki pepatah lawas kanggo kura-kura lan kelinci.

Kura-kura biasane menang. Perusahaan sing nggawe olahpesen lan perumpamaan sing jelas, sampurna bisa munggah ing ndhuwur. Perusahaan tanpa merek padhet bakal ditinggalake ... ora dipercaya lan ora dingerteni amarga merek sing sampurna nyolong perhatian lan minat prospek.

Nanging, pasar wis berkembang, lan saiki para pelanggan komunikasi lan riset babagan tuku sabanjure, kanthi menehi kabar (utawa kredit) sethithik banget kanggo merek kasebut. Nanging, njaluk saran saka kanca lan kulawarga, komentar saka wong liya, lan pengin mbukak dialog karo perusahaan tinimbang ngarahake ngirim swara utawa email. Dheweke pengin wangsulan, dudu logo, situs web, iklan lan slogan sing apik.

Lomba luwih cendhek lan saiki hares menang. Merek sing ora sampurna didhukung - lan uga berkembang saiki - yen perusahaan menehi prospek nilai lan wawasan. Logo, slogan lan produk cantik saiki ora cukup kanggo narik kawigaten masarakat. Nanging, tim sing nyedhiyakake pandhuan lan kepemimpinan luwih dihargai tinimbang produk kasebut.

Dadi sing endi? Kura-kura kesempurnaan merek utawa kecepatan konten sing menang balapan?

Dakkira arene kelinci iki nyuda kura-kura. Merek minangka bagean penting saka strategi sampeyan, nanging yen kesempurnaan merek kasebut nyatane nyuda kemampuan sampeyan komunikasi karo wong-wong sing pengin lan ngenteni, sampeyan ora bisa nemokake ekspektasi ing pasar. Pasar nuntut supaya sampeyan komunikasi karo wong-wong mau supaya bisa menehi regane.

Pasar ora golek kasampurnan, nanging golek wangsulan. Merek gedhe isih bisa berkembang, nanging ora kajaba nggunakake kelincahan kelinci. Hares bisa ngasilake akeh bisnis… nanging isih kudu nyampurnakake merek kanthi suwe.

Sawetara conto Brand Over Speed:

  • Perusahaan sing nyritakake desain infografis nganti pirang-pirang wulan kanggo ngowahi kabeh detail. Infografis dituduhake adhedhasar loro-lorone desain lan data. Saben infographic ora bakal dadi virus. Goleki infographic ing kana, sinaoni asil, lan wiwiti ngrancang sing sabanjure. Entuk setengah rolas infografis menyang pasar sing katon luwih apik tinimbang ora nggawa metu babar pisan.
  • Perusahaan dadi kuwatir menehi crita sing sampurna lan ora nggatekake kasunyatan manawa pamaca ora golek crita apa-apa. Dheweke duwe masalah lan dheweke golek sing bisa diatasi. Yen sampeyan ndandani, dheweke bakal tuku. Yen mung crita, sampeyan bakal kelangan bisnis karo wong sing duwe wangsulan.
  • Perusahaan sing duwe situs web ora ngerti kinerja, ragu-ragu narik kawigaten nerbitake situs web anyar sing luwih apik… nanging ora sampurna. Pancen sampeyan lagi ngrancang ngrancang harta karun, nanging saiki sampeyan mung butuh prekara sing bisa digunakake. Ayo digunakake, dandan nalika sampeyan lunga.

Perusahaan asring ora kuwatir babagan kacepetan amarga ora duwe ukuran kanggo ngukur bathi sing ilang. Nalika makarya karo perusahaan supaya luwih trampil, kita asring frustasi amarga ana gangguan sing ditindakake wong, utamane adhedhasar kesempurnaan, sadurunge urip. Nanging yen urip langsung, perusahaan asring bali lan ujar ... Muga-muga bisa ditindakake wulan-wulan iki.

Aku ora nganjurake ngorbanake merek sampeyan. Aku nganjurake kompromi antarane kacepetan lan merek supaya sampeyan bisa nggedhekake lan nggunakake kalorone kanggo nambah upaya pemasaran umume.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.