PerfectBanner: Tes, Optimisasi, lan Otomatisasi kanggo Spanduk

proses perfectbanner

We kudu pariwara banner ing situs iki lan aku asring kudu nyetujoni sawetara conto iklan spanduk kanggo pengiklan sing paling cerdas. Dheweke ngerti yen dheweke ora bakal nggunakake lalu lintas ing kene kajaba bakal nyoba lan ngoptimalake pariwara spanduk.

Iku tugas sing angel kanggo umume sistem, kalebu Google. Sampeyan kudu ngunggah pirang-pirang instansi, banjur coba supaya cukup suwe kanggo entuk validitas statistik (sing bisa suwe yen tarif klik-tithik kurang), unggah lan uji variasi sabanjure, banjur terusake siklus kasebut. Yen sampeyan ora kepenak, sampeyan bakal butuh wektu suwe.

Perfectbanner nambah otomatis unsur kreatif iklan tampilan AdWords, kalebu warna, gambar, pesen lan liya-liyane. Algoritma kasebut ningkatake tingkat konversi pariwara tampilan kanthi 30-179% kanggo para klien.

Fitur Tes Iklan Perfectbanner

  • Kacepetan Generator Banner - Dirancang khusus kanggo nggawe spanduk lan nambah kanthi otomatis, generator spanduk bakal ngidini sampeyan nggawe iklan lan nyiyapake tes kanthi cepet.
  • Algoritma Tes Reversed - Ora nemokake pemenang, algoritma kita ngidentifikasi lan ngeculake variasi spanduk sing kalah, mula nambah kinerja rata-rata kanthi signifikan.
  • machine Learning - Algoritma Perfectbanner tansaya kuwat kanthi data historis sing luwih akeh lan bisa, contone, sinau warna sing ngasilake klik paling gedhe. Yen sampeyan nggunakake luwih pinter lan luwih apik.
  • Antrian Pengujian Otomatis - Algoritma kanthi otomatis ngetrapake variasi menang saka siji tes menyang tes sabanjure, nganti ngasilake spanduk sing sampurna.
  • Gampang kanggo Gunakake - Pembuat spanduk sing direkayasa khusus, server iklan khusus lan algoritma sing terus ningkat kanthi lancar bisa digunakake bebarengan supaya gampang lan efisien kanggo sampeyan.

Regane maju terus, mung (US) $ 0.02 / CPM ing 150kb lan $ 0.02 / GB luwih saka 150kb. Dheweke uga nawakake hosting CDN kanthi rega $ 0.10 / GB.

The Perfectbanner platform uga digabung menyang jaringan iklan tampilan utama liyane, kalebu adgear, adgenius, AdMarvel, AdRoll, adSpeed, ADTECH, Adtraction, adrecord, advert service, AdXpansion, adzerk, Affiliator, appnexus, atlas by Facebook, bidtheatre, choozle, criteo, cxense , DataXu, Delta Projects, repes DSP, Double.net, Doubleclick dening Google, egass, melu BDR, epom, EroAdvertising, exoClick, Flurry, HasOffers, Mads, MediaMath, mopub, myaffiliates, NetRefer, OpenX, Perfect Audien, Pointroll, Rakuten Pemasaran, ReachLocal, Revive, Sitescout, Sizmek, Smart Ad Server, SpecificMedia, theTradeDesk, Tradedoubler, TradeTracker, TrafficForce, Undertone, Voluum, Xaxis, lan Zedo (kanthi luwih akeh).