Data Sampurna Ora Bisa ditindakake

Data Sampurna Mustahil | Blog Tech Pemasaran

Data Sampurna Mustahil | Martech ZonePemasaran ing jaman modern minangka perkara sing lucu; nalika kampanye pemasaran adhedhasar web luwih gampang dilacak tinimbang kampanye tradisional, ana akeh informasi sing kasedhiya supaya masarakat bisa lumpuh kanggo nggoleki luwih akeh data lan 100% informasi sing akurat. Kanggo sawetara wong, jumlah wektu sing dikatutake kanthi cepet bisa ngerteni jumlah wong sing ndeleng iklan online sajrone wulan tinamtu dibantah karo wektu sing digunakake kanggo nyoba kenapa nomer lalu lintas durung nambah.

Kajaba ora bisa data sampurna, uga ana data sing ngganggu. Nyatane, akeh banget, mula kadhang kala angel ndeleng alas kanggo wit-witan. Apa aku kudu ndeleng tingkat bouncing utawa tarif metu? Mesthi, biaya kaca minangka item data sing larang regane, nanging apa ana variabel sing luwih apik sing bisa menehi modhalan sepira kaca konten sing diwenehake nalika ngrampungake target online? Pitakonane ora ana enteke uga wangsulane. Pakar bisa uga ngandhani, "mung gumantung", nanging wong sing duwe sirah ing kabut digital Analytics bisa uga mikir manawa ana nomer sing sampurna yen bisa dingerteni kabeh.

Ing kaloro bidang kasebut, jawabane gampang - aja nganti sampurna amarga data sing sampurna lan / utawa data sing lengkap ora bisa ditindakake. Salah sawijining wong sing ngobrol kanthi apik yaiku Avinash Kaushik. yen sampeyan ora ngerti jenenge, dheweke minangka seniman paling laris ing New York Times, salah sawijining pimpinan Google lan dadi anggota sawetara Universitas. Blogipun, Occam's Razor, minangka emas murni kanggo analis data modern lan aku bubar nemoni salah sawijining kiriman lawas sing jenenge, Proses 6 Langkah Kanggo Evolusi Model Mental Sampeyan. Ing artikel kasebut, dheweke njlentrehake ide manawa ora ana data sing sampurna lan wong kudu ngetutake dalan sing luwih sederhana menyang "Data Murni".

Saka kabeh poin gedhe sing digawe, sing paling penting yaiku:

… Tugas sampeyan ora gumantung karo data kanthi integritas 100% ing web. Tugas sampeyan gumantung karo mbantu perusahaan sampeyan Pindhah Cepet lan Mikir sing Cerdas.

Mbesuk yen sampeyan mbukak Analytics, elinga yen sampeyan nggunakake data sing apik lan ngetutake praktik paling apik, sampeyan kudu siyap njupuk keputusan babagan carane maju. Amarga ora preduli gaweyan sing penting sampeyan ngupayakake data sing lengkap lan sampurna, wektu sing sampeyan lakoni bisa uga digunakake kanggo nggarap tarif konversi, nggawe tes pamisahan anyar, lan liya-liyane. Sampeyan ngerti, samubarang sing bakal mbantu perusahaan sampeyan tuwuh lan tetep tugas sampeyan.

Pengin miwiti pacelathon? Hubungi kula ing Twitter @sharpguysweb.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.