5 Kesalahpahaman Pemasaran lan Kasunyatan

kasunyatan persepsi pemasaran sales

Saiki kita lagi ngerjakake proposal ing endi prospek kasebut wis dikepengini ngalih cepet. Umume wong sing dodol bakal nggunakake saliva kanthi kesempatan kanggo entuk teken cepet, nanging saiki dakanggep minangka tandha peringatan. Obah kanthi cepet biasane nyebabake pangarep-arep supaya bisa cepet. Sanajan bisa uga nganti kita analisa klien, kompetisi, lan kesempatan kanthi tliti, kita ora yakin kepiye cepet asil bisa ngasilake.

Apa kesalahpahaman? Kesalahpahaman? Utawa mbok menawa ora bisa diarep-arep. Mbok iku gabungan saka kabeh ing ndhuwur, nanging pemasaran duwe tantangan sing luar biasa. Kadhangkala aku mikir manawa bisa nggawa kita amarga kita cenderung golek asil sing paling ora bisa dibayangake ing platform, medium utawa situs agensi apa wae.

Matur nuwun sanget kanggo wong kaya Highspot sing ngakoni akeh mitos ing kana. Dheweke ngasilake infographic iki kanthi 5 persepsi utama, kasunyatan lan tips kanggo nambah sukses saben wong:

  1. Reality - 65% konten sing digawe dening marketing yaiku ora tau digunakake dening adol.
  2. Reality - Kurang saka 10% anggaran pemasaran kanggo upaya kasebut ngasilake asil penjualan.
  3. Reality - Mung 24% perusahaan sing wis resmi pemasaran nganti dodolan handoffs.
  4. Reality - Piranti bisa overcomplicate proses sales sampeyan lan ngrusak anggaran sampeyan.
  5. Reality - 28% konten yaiku ora nate ditemokake lan adol ngentekake 31% wektu kanggo nggoleki!

Priksa manawa sampeyan njupuk tips sing diwenehake Highspot ing infographic:

Persepsi lawan Realitas karo Pemasaran lan Penjualan

The Highspot platform enablement sales nyambungake tim sales menyang konten sing paling relevan kanggo saben kahanan, nyedhiyakake cara fleksibel kanggo nampilake konten menyang pelanggan, lan menehi visibilitas wektu nyata manawa para pelanggan nemokake konten sing melu. Majeng Analytics nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake supaya jangkah lan konten bisa dioptimalake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.