Ngoptimalake Nilai Data Gedhe kanthi Optimisasi Stack Data Big Pepperdata lan Tuning Otomatis

Optimisasi Data Gedhe Pepperdata

Yen dimanfaatake kanthi bener, data gedhe bisa dadi operasi superpower. Data gedhe saiki duwe peran penting ing kabeh, wiwit saka perbankan nganti kesehatan menyang pamrentah. Ing ramalan tuwuhing pasar data amba global, saka $ 138.9 milyar ing taun 2020 dadi $ 229.4 milyar ing taun 2025, minangka pratondo sing jelas manawa data gedhe saiki dadi fasilitas permanen ing lanskap bisnis.

Nanging, kanggo ngasilake regane paling gedhe saka data gedhe sampeyan, tumpukan data gedhe sampeyan kudu terus disetel lan dioptimalake, ing awan utawa ing papan. Mangkene Pepperdata mlebu. Pepperdata nyedhiyakake organisasi kanthi optimalisasi infrastruktur data gedhe kanthi komprehensif lan otomatis. Platform kasebut nyedhiyakake pengamatan sing ora ana tandhingane lan nyetel otomatis kanggo njamin prasarana data gedhe, aplikasi, lan proses sing lancar lan efisien, supaya kinerja level SLA kanggo saben aplikasi tetep biaya bisa diatur.

Mupangate data amba kanthi tepat mbutuhake pengamatan lan tuning terus-terusan. Iki angel tanpa alat sing bener. Pepperdata nawakake macem-macem alat, liwat suite lokal lan produk cloud: Spotlight Platform, Pangoptimal Kapasitas, Spotlight Query, Spotlight Streaming, lan Spotlight Aplikasi. 

Spotlight Platform Pepperdata

Spotlight Platform Pepperdata nganggep sampeyan tampilan 360 derajat babagan infrastruktur data gedhe. Sampeyan bisa ndeleng kabeh, kalebu cara nggunakake sumber daya, panjaluk historis lan real-time saka klompok, lan aplikasi sing mlaku ing level paling luweh lan aplikasi sing mbuang sumber daya.

Sampeyan entuk antarmuka rinci sing nampilake rincian penting kanggo kabeh kluster. Lan yen sampeyan kudu tliti, sampeyan bisa nyelehake lan njlentrehake luwih jero kanggo nganalisa aplikasi data amba kanggo ngerti kinerja ing konteks kluster. Kapan ana masalah kinerja, Spotlight Platform langsung menehi tandha kanggo menehi notifikasi babagan sampeyan nindakake reaksi sing luwih cepet lan nemtokake.

Adhedhasar data kinerja wektu nyata, Spotlight Platform bakal ngasilake konfigurasi sing cocog kanggo mbenerake kontainer, antrian, lan sumber daya liyane, njamin operasi sing lancar lan lancar nalika nggunakake sumber daya sing pas. Iki uga ndeleng data kinerja kanggo nemokake tren pertumbuhan lan prakiraan persyaratan sumber daya mbesuk ing saben aplikasi, beban kerja, lan proses.

Pangoptimal Kapasitas Pepperdata

Optimisasi tumpukan data gedhe kanthi manual ora bisa digunakake maneh ing jagad kompetitif saiki. Kacepetan minangka intine nalika nggunakake lan maksimalake data gedhe. Pangoptimal Kapasitas Pepperdata terus-terusan nyetel lan ngoptimalake sumber daya klompok data gedhe kanthi owah-owahan konfigurasi sing cepet lan akurat, ngasilake asil klompok data gedhe nganti 50% lan kapasitas sing dibuwang maneh.

Pepperdata Capacity Optimizer uga ngirim ngatur otomatis kanggo mbukak beban kerja ing cloud. Skala otomatis konvensional nyedhiyakake sawetara elastisitas sing dibutuhake pelanggan kanggo beban data gedhe. Nanging, iku ora cukup. Pangoptimal Kapasitas Pepperdata kanthi cerdas nambah autoscaling kanggo mesthekake kabeh kelenjar digunakake sadurunge kelenjar tambahan digawe, nyegah sampah maneh nalika nyuda biaya tambahan.

Penyedia infrastruktur nyedhiyakake adhedhasar kebutuhan pokok beban kerja. Persyaratan maksimal wis dipenuhi, nanging nyawisake kakehan ngasilake sampah yen isih akeh sumber daya. Kapasitas Pangoptimal bisa nggawe ewonan keputusan per detik, nindakake analisis wektu nyata panggunaan sumber daya kanggo ngoptimalake panggunaan CPU, memori lan sumber daya I / O ing klompok data gedhe. Efek umume yaiku skala skala horisontal dioptimalake lan sampah diilangi.

Spotlight Query Pepperdata

Pitakon minangka komponen penting nalika ngomong ing konteks data amba. Pitakon njaluk lan nompo data kanggo mbantu nindakake beban kerja lan proses lan nguatake aplikasi. Pitakon sing ora dioptimalake bisa nyebabake beban kerja lan aplikasi telat. Spotlight Query Pepperdata mbisakake pangguna kanggo nyelehake luwih jero babagan saben pitakon lan entuk informasi sing rinci babagan eksekusi lan kinerja database kabeh.

Spotlight Peperdata Query mbantu sampeyan nyetel, debug, lan ngoptimalake beban kerja pitakon, kalebu Hive, Impala, lan Spark SQL. Kanthi pitakon nindakake tugas kanthi luwih cepet, biaya saya mudhun sithik, ing awan utawa ing lokasi.

Query Spotlight ngidini para pangembang supaya luwih tliti babagan informasi babagan rencana query lan eksekusi, kanthi cepet ngenali masalah rencana pitakon, ngukur kinerja pitakon, nemtokake kemacetan lan masalah sing nyumbang kanggo pitakon sing alon, lan wektu cepet kanggo resolusi. Kanthi alat iki, operator bisa nyuda pitakon bermasalah meh wae, sanajan ing lingkungan multi-pangguna. Kanthi wawasan kinerja pitakon, bisa ngoptimalake sumber daya kluster lan ningkatake produktivitas.

Spotlight Streaming Pepperdata

Spotlight Streaming Pepperdata menehi operasi IT lan tim pangembang dashboard sing terintegrasi lan rinci kanggo ndeleng metrik kluster Kafka kanthi visibilitas wektu nyata. Solusi kasebut uga ndadekake dheweke bisa makelar kesehatan, topik, lan sekat.

Iki minangka alat sing apik banget amarga data telemetri sing digawe Kafka gedhe banget lan ora gampang diakses, utamane ing klompok produksi gedhe-gedhe. Mayoritas solusi pemantauan kinerja Kafka gagal ngirim metrik, visibilitas, lan wawasan sing dibutuhake banget kanggo mbukak aplikasi streaming menyang efisiensi paling dhuwur.

Pemantauan kinerja Kafka sing kuat ing Spotlight uga ngidini pangguna ngonfigurasi metrik kinerja Kafka lan menehi tandha kanggo tumindak lan kedadeyan Kafka sing ora normal. Tandha kasebut nggawe pangguna gampang ngawasi lan ndeteksi fluktuasi infrastruktur TI sing ora dikarepake.

Lampu Sorot Aplikasi Pepperdata 

Lampu Sorot Aplikasi Pepperdata ngirim gambar lengkap kanggo kabeh aplikasi ing siji, lokasi gabungan. Kanthi solusi iki, sampeyan ngevaluasi kinerja saben aplikasi lan diagnosa masalah 90% luwih cepet, ngasilake resolusi luwih cepet lan efisiensi sakabèhé sing luwih apik.

Pepperdata uga menehi rekomendasi khusus kerja kanggo saben aplikasi lan ngidini sampeyan nyiyapake kabar sing diaktifake kanthi tumindak lan asil tartamtu, supaya bisa nyegah risiko kegagalan. Spotlight Aplikasi Pepperdata mbantu sampeyan entuk kinerja aplikasi sing optimal ing sistem multi-tenant, ora preduli ing endi sampeyan mbukak beban kerja (yaiku, lokal, AWS, Azure, utawa Google Cloud).

Keuntungan Optimisasi Data Gedhe Pepperdata

Solusi otomatis data Pepperdata sing gedhe mbantu organisasi utama ing pirang-pirang industri, kalebu perusahaan Fortune 500, kanggo nambah lan ngoptimalake kinerja tumpukan data gedhe. Kanthi Pepperdata, perusahaan gedhe lan cilik seneng ngirit biaya gedhe kanggo mbuwang infrastruktur data gedhe, nyuda MTTR (Rata-rata Wektu Ngatasi), lan ningkatake kinerja lan kinerja.

  • Pepperdata ngrewangi perusahaan teknologi Fortune 100 ngirit $ 3.6 yutaing tabungan hardware nalika menehi visibilitas granular dadi sorotan cluster, tren operasional, lan efisiensi.
  • Perusahaan ritel Fortune 100 nambah kinerja arsitektur data amba karo Pepperdata. A 30% nambahake pengeluaran nggawe perusahaan bisa mbukak luwih akeh app lan beban kerja, nyuda MTTR nganti 92%, lan entuk penghematan $ 10 yuta kanggo belanja infrastruktur.
  • Perusahaan kesehatan internasional njamin kasedhiyan 24/7 aplikasi sing nylametake nylametake nggunakake solusi kapasitas lan solusi pangoptimal Pepperdata. Aplikasi krusial seneng uptime infrastruktur lan tandha wektu nyata ditanggepi nalika ambang kustom dicapai, nyegah kegagalan.

Ngoptimalake Nilai Data Gedhe Saiki

Data gedhe minangka masa depan lan saben industri bakal ngupayakake. Nanging tuwuhing iki regane larang banget. Sampeyan kudu mbukak kunci daya lan nilai data gedhe yen organisasi sampeyan bisa urip lan dadi tangguh, apamaneh ing jaman kangelan kasebut.

Luwih akeh aplikasi data amba sing pindhah menyang awan, luwih gedhe kemungkinan sumber daya sing salah. Ing taun 2019 wae, kerugian amarga sampah awan udakara udakara $ 14 milyar. Nalika ekonomi ing saindenging jagad wiwit pulih saka pandemi kasebut, organisasi kudu nambah game data gedhe amarga kabeh wong ngupayakake nggawe jabatane ing industri masing-masing.

Perusahaan kudu eling yen biaya mung bakal tuwuh yen ora dioptimalake kanthi bener. Bisnis kudu ngupayakake nggunakake solusi bertenaga pembelajaran mesin sing bisa kanthi cepet nemtokake kluster sing mbuang-mbuwang ruang utawa sumber daya, nalika mbahas kebutuhan sumber sing ganti.

Hubungi Pepperdata kanggo ndeleng kepiye solusi optimasi data sing gedhe bisa ningkatake bisnis sampeyan menyang level anyar.

Mlebu kanggo nyoba Pepperdata Gratis