Teknologi: Target Gampang, Ora mesthi Solusi

Lingkungan bisnis saiki angel lan ora bisa ngapura. Lan saiki saya akeh. Paling ora separo perusahaan visioner ngalem ing buku klasik Jim Collins Dibangun nganti Suwene wis katon kinerja lan reputasi sajrone dasawarsa wiwit diterbitake kaping pisanan.

howelead.pngSalah sawijining faktor sing nyengkuyung yaiku sawetara masalah angel sing diadhepi saiki minangka salah sawijining dimensi - sing dadi masalah teknologi arang banget gampang. Masalah sampeyan bisa uga katon ing teknologi arena, nanging paling asring aku nemokake manawa ana wong lan proses komponen kanggo masalah.

Nalika nggunakake teknologi wis diwasa, mula bisa digandhengake karo proses bisnis sing didhukung. Kajaba, kerumitan bisnis nyebabake proses rumit sing mung bisa didhukung dening teknologi canggih lan wong sing wis trampil.

Pemimpin ora lair digawe. Lan digawe kaya liyane, liwat kerja keras. Lan rega kasebut sing kudu dibayar kanggo nggayuh tujuan kasebut, utawa target apa wae. - Vince Lombardi

Piwulang babagan kabeh yaiku teknologi dhewe dudu peluru perak kanggo kabeh masalah sing diadhepi bisnis sampeyan. Nawakake solusi sing bisa nggodha amarga sampeyan bisa tuku utawa outsource. Bentenipun, mbenakake masalah lan proses bisnis wong mbutuhake kerja keras.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.