Munculé Pemasaran lan Pariwara Dumasar Wong

pariwara adhedhasar wong

Ing whitepaper babagan Pemasaran Berbasis Rakyat, Atlas nyedhiyakake sawetara statistik menarik babagan pemasaran lan pariwara adhedhasar wong. Nalika mbuwang luwih akeh wektu ing seluler, 25% wong nggunakake 3 utawa luwih piranti saben dina, lan 40% wong ngalih piranti kanggo ngrampungake kegiatan

Apa sing diarani Marketing Dumasar Wong?

Sawetara aplikasi lan platform nawakake pengiklan supaya bisa ngunggah prospek utawa dhaptar pelanggan supaya cocog karo pangguna ing antarane kalorone. Dhaptar bisa diunggah lan dicocogake karo pangguna ing sistem induk adhedhasar alamat email. Banjur pengiklan bisa target dhaptar kasebut kanthi kampanye tartamtu.

Aku langsung nemoni rambut salib iki. Aku nggunakake ponsel kanggo mbukak email lan sosial, banjur tabletku kanggo nanggapi akeh, banjur miwiti kanthi kerja inti ing laptop. Mesthi wae, iki dadi masalah gedhe kanggo para pengiklan. Nggunakake metodologi cookie-web, angel banget kanggo nyambungake breadcrumbs lan ngenali prospek utawa pelanggan sampeyan ing saben piranti sing digunakake.

Miturut Nielson OCR Norms:

  • 58% pangukuran adhedhasar cookie wis kebacut
  • 141% understatement frekuensi ing pangukuran adhedhasar cookie
  • Akurasi 65% ing target demografi ing pangukuran adhedhasar cookie
  • 12% konversi ora kejawab kanthi pangukuran adhedhasar cookie

Makane pemasaran adhedhasar wong lagi mundhak. Tinimbang pemasaran menyang cookie browser lan nyoba nyambungake titik kasebut, perusahaan bisa ngunggah prospek utawa dhaptar pelanggan langsung menyang platform pariwara banjur target pangguna kasebut ing piranti apa wae. Ora angel banget - akeh wong nggunakake alamat email sing beda ing antarane platform sosial lan platform bisnis. Nanging duwe sawetara kaluwihan luar biasa tinimbang proses penargetan lan pamisahan khas.

Sinyal lan Ekonsultansi survey 358 pemasar merek Amerika Utara lan pembeli media agensi kanggo ngerti pengaruh lan masa depan media sing bisa ditrapake ing organisasi kasebut. Kita nemokake manawa pengiklan siyap nambah investasi ing solusi media sing bisa ditrapake sing ngiklanake pariwara karo pelanggan nyata kanthi nyata, kanthi kekuwatan supaya target iklan digital kanthi luwih tliti lan relevan. Pungkasane, pariwara adhedhasar wong minangka strategi supaya bisa ngatasi tantangan jagad salib.

Asilé apik tenan! 70% pengiklan nggambarake asil target pihak pertama sing apik utawa diarepake, 63% pengiklan nglaporake tingkat klik-tayang sing luwih apik, lan 60% pengiklan ngalami tingkat konversi sing luwih dhuwur Mangkene infographic lengkap saka Sinyal:

Pemasaran lan Pariwara Berbasis Wong

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.