People.ai: Bukak Kekuwatan Intelijen Ponggawa kanggo Sales, Marketing, lan Tim Sukses Pelanggan

Nalika intelijen buatan terus nambah weker karo akeh, aku percaya manawa iki bakal ngetokake kesempatan sing luar biasa kanggo tim penjualan lan pemasaran. Saiki, akeh pemasar digunakake kanggo ngetrapake solusi teknologi, mindhah data, nyoba, lan nganalisa asil inisiatif pemasaran kanggo nyiapake kampanye sabanjure.

Janji saka sampeyan yaiku sistem bisa sinau saka tumindak kita, saengga teknologi bisa ngoptimalake awake dhewe, data bisa dipindhah kanthi luwih efektif, tes bisa dileksanakake kanthi otomatis lan asil bakal ngowahi teknologi kasebut. AI ora ngganti bakat, bakal nggawe kreativitas, njupuk kita metu saka gulma, lan ngewangi kita supaya bisa sukses dodolan lan pemasaran kanthi sadurunge.

The Wong․ai platform nyekel kabeh kontak, kegiatan, lan keterlibatan kanggo ngarahake wawasan sing bisa ditrapake ing kabeh tim penjualan, pemasaran, lan sukses pelanggan. Kanthi nganalisa data prilaku manungsa, sistem kasebut bisa menehi umpan balik utama kanggo ningkatake kinerja penjualan lan pemasaran uga maca prospek lan pelanggan kanthi luwih akurat.

60% organisasi ngarepake bisa nambah investasi ing AI luwih saka 50% ing taun 2018. Rasi lintang

The Wong․ai platform duwe 3 tahap sing beda:

  1. Ingestion - data kegiatan sing dijupuk saka komunikasi email, tanggalan, obrolan telpon, lan konferensi video.
    Kanthi 96 sambungan API out-of-the-box API menyang email, sistem kalender, layanan konferensi audio, lan video, lan sistem telpon - People.ai nggunakake aktifitas kegiatan industri kanggo njupuk kapabilitas lan nglengkapi organisasi sampeyan kanthi kemampuan kanggo njupuk kabeh proses -komunikasi pelanggan tim pasar.
  2. Analysis - Model data master sing cocog karo AI saka data evergreen sing bisa ngelasake konten, maca sentimen, ngrampungake identitas, ngrasakake konten kelas perusahaan, ing platform GDPR lan privasi sing cocog. Kanthi akun kasetyan paling dhuwur ing industri lan algoritma sing cocog karo kesempatan, para pemain game sing bisa disesuaikan, lan pimpinan organisasi nggawe kontak kanthi otomatis bisa gampang kontak CRM saka kegiatan pemasaran lan penjualan kanthi otomatis bakal rampung ing papan sing cocog ing CRM. Sawise dicocogake, People.ai nggunakake kekuwatan AI kanggo nganalisa sentimen, ndeteksi nyebutake pesaing, lan nambah data kontak kanggo ngrampungake kanggo cocog karo resolusi bisnis lan kontak pribadi lan nambah data anyar lan lawas ing CRM sampeyan.
  3. Kirimake Intelijen - Platform People.ai ora mung nggunakake, nganalisis, lan nambah data kegiatan sampeyan, nanging uga ngirim data lan wawasan menyang alat sing wis digunakake. Saliyane aplikasi web People.ai sing kuat, People.ai dirancang kanggo ngirim data lan wawasan langsung menyang alat intelijen bisnis, alat gudang data, Slack, bali menyang CRM sampeyan, utawa alat liyane sing ora kaetung liwat API sing kuat. Data ora ilang maneh nalika digawe, ditarik, dianalisis lan ditambah biaya, lan dikirim maneh menyang endi sing penting.

Entuk Demo Wong.ai

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.