Penguin 2.0: Papat Fakta Sampeyan Kudu Ngerti

Penguin 2.0

Wis kelakon. Kanthi siji postingan blog, peluncuran algoritma, lan sawetara jam proses, Penguin 2.0 wis diluncurake. Internet ora bakal padha. Matt Cutts nerbitake kiriman ringkes babagan topik kasebut tanggal 22 Mei 2013. Mangkene papat prekara utama sing kudu sampeyan ngerteni babagan Penguin 2.0

1. Penguin 2.0 mengaruhi 2.3% kabeh pitakon Inggris-AS. 

Supaya 2.3% swara kaya sampeyan nomer cilik, elinga yen ana kira-kira 5 milyar telusuran Google saben dina. 2.3% saka 5 milyar akeh. Situs commerce bisnis cilik bisa uga gumantung karo 250 pitakon liyane kanggo lalu lintas lan penghasilan sing substansial. Pengaruh kasebut luwih gedhe tinimbang nomer desimal sing bisa ditemokake.

Yen dibandhingake, Penguin 1.0 kena pengaruh 3.1% kabeh situs web. Elingi asil bencana iku?

2. Pitakon basa liyane uga kena pengaruh Penguin 2.0

Sanajan mayoritas pitakon Google ditindakake ing basa Inggris, ana atusan yuta pitakon sing ditindakake ing basa liyane. Dampak algoritma Google tambah akeh kanggo basa liyane, nggawe kibosh luwih gedhe ing webspam ing level global. Basa sing dadi persentase webspam sing luwih dhuwur bakal luwih akeh kena pengaruh.

3. Algoritma kasebut wis diganti kanthi substansial.

Perlu dielingi manawa Google wis rampung ngganti algoritma ing Penguin 2.0. Iki ora mung nyegerake data, sanajan skema penamaan "2.0" bisa uga katon kaya ngono. Algoritma anyar tegese akeh trik spammy sing lawas ora bisa digunakake maneh.

Temenan, iki dudu pisanan ketemu Penguin. Mangkene sejarah titik peluru saka Penguin.

  • 24 April 2013: Penguin 1. Pembaruan Penguin pertama tanggal 24 April 2012, lan pengaruh luwih saka 3% pitakon.
  • 26 Mei 2013: Penguin nganyari. Sebulan mengko, Google nyegerake algoritma, sing mengaruhi sebagean pitakon, udakara 01%
  • 5 Oktober 2013: Nganyari penguin. Ing musim gugur taun 2012, Google nganyari data maneh. Wektu iki udakara 0.3% pitakon sing kena pengaruh.
  • 22 Mei 2013: Penguin 2.0 dirilis, mengaruhi 2.3% kabeh pitakon.

Minangka Cutts nerangake babagan 2.0, “Iki algoritma anyar. Pengulangan Penguin sadurunge biasane mung bakal ndeleng kaca ngarep situs. Generasi Penguin sing luwih anyar luwih jero lan duwe pengaruh sing gedhe banget ing wilayah cilik. ”

Webmaster sing kena pengaruh Penguin bakal ngrasakake pengaruhe luwih angel, lan bisa uga butuh wektu luwih suwe kanggo pulih. Algoritma iki jero banget, tegese pengaruhe bakal meh kabeh kaca sing bisa dilanggar.

4. Bakal ana maneh Penguin.

Kita durung nate krungu pungkasan saka Penguin. Kita ngarepake pangaturan tambahan algoritma, kaya sing ditindakake Google karo saben pangowahan algoritma sing wis ditindakake. Algoritma berkembang kanthi lingkungan web sing saya owah.

Matt Cutts ujar, "Kita bisa nyetel pengaruh, nanging kita pengin miwiti ing siji level banjur bisa ngowahi samubarang kanthi tepat." Siji komentator ing blog dheweke takon babagan manawa Google bakal "nolak nilai hulu kanggo spammer link," lan Pak Cutts mangsuli, "mengko bakal teka."

Iki nuduhake pengetatan tambahan lan, bisa uga, kanggo sawetara ngeculke, pengaruh Penguin 2.0 sajrone sawetara wulan sabanjure.

Akeh webmaster lan SEO sing wis ngerti frustasi amarga pengaruh negatif saka owah-owahan algoritma ing situs sing sehat. Sawetara webmaster dununge ing ceruk sing nglangi ing webspam. Dheweke wis ngenteni pirang-pirang wulan utawa pirang-pirang taun kanggo nggawe konten sing padhet, nggawe tautan otoritas dhuwur, lan nggawe situs sing sah. Nanging, kanthi rilis algoritma anyar, uga bakal ngalami penalti. Salah sawijining webmaster-biz cilik sungkawa, "Apa aku bodho yen nandur modal taun kepungkur kanggo mbangun situs otoritas?"

cutts-reply

Ing panglipur, Cutts nulis, "Kita duwe sawetara perkara sing bakal teka mengko musim panas sing kudu mbantu jinis situs sing sampeyan sebut, mula aku milih sampeyan milih sing tepat kanggo nggarap wewenang."

Suwe-suwe, algoritma pungkasane bisa ditemokake karo webspam. Bisa uga isih ana sawetara cara kanggo main sistem, nanging game mandheg nalika Panda utawa Penguin mlaku ing lapangan bola. Pancen paling apik kanggo netepi aturan game.

Apa kena pengaruh Penguin 2.0?

Yen sampeyan lagi pemikiran apa Penguin 2.0 wis mengaruhi sampeyan, sampeyan bisa nindakake analisis dhewe.

  • Priksa peringkat tembung kunci sampeyan. Yen wis nolak sacara substansial diwiwiti tanggal 22 Mei, ana kemungkinan manawa situs sampeyan kena pengaruh.
  • Analisis kaca sing wis entuk fokus bangunan paling akeh, kayata kaca ngarep, kaca konversi, kaca kategori, utawa kaca kebangkrutan. Yen lalu lintas mudhun kanthi drastis, iki minangka tandha pengaruh Penguin 2.0.
  • Goleki kemungkinan owah-owahan peringkat klompok tembung kunci tinimbang mung tembung kunci tartamtu. Contone, yen sampeyan pengin pangkat "windows vps," tinimbang nganalisa tembung kunci kayata "hosting windows vps," "entuk hosting windows vps," lan tembung kunci liyane sing padha.
  • Lacak lalu lintas organik sampeyan kanthi jero lan amba. Google Analytics minangka kanca nalika sinau situs sampeyan, lan banjur pulih saka pengaruh apa wae. Beri perhatian khusus babagan persentase lalu lintas organik, lan aja nganti kabeh kaca situs utama sampeyan. Contone, temokake kaca sing duwe lalu lintas organik paling dhuwur sajrone wulan 21 April-21 Mei. Temokake manawa angka kasebut mudhun wiwit tanggal 22 Mei.

Pitakon utama yaiku "apa aku kena pengaruh," nanging "apa sing kudu ditindakake saiki yen kena pengaruh?"

Yen sampeyan kena Penguin 2.0, iki sing kudu sampeyan lakoni:

Cara Waras saka Penguin 2.0

Langkah 1. Sayah Bakal apik-apik wae.

Langkah 2. Ngenali lan mbusak kaca spammy utawa kualitas murah saka situs web sampeyan. Kanggo saben kaca ing situs sampeyan, takon apa sejatine menehi nilai kanggo pangguna utawa apa umume ana minangka pakan mesin telusuran. Yen jawaban sing bener yen sing terakhir, sampeyan kudu nambah utawa mbusak kabeh saka situs sampeyan.

langkah 3. Ngenali lan mbusak tautan mlebu spam. Kanggo ngenali tautan sing bisa ngilangi rangking sampeyan lan nyebabake sampeyan kena pengaruh Penguin 2.0, sampeyan kudu nindakake audit profil link mlebu (utawa duwe profesional kanggo sampeyan). Sawise sampeyan ngenali tautan apa sing kudu dicopot, coba nyopot kanthi ngirim email menyang webmaster lan takon kanthi sopan kanggo mbusak link menyang situs web sampeyan. Sawise ngrampungake panjaluk penghapusan, coba uga disingkirake, nggunakake Alat Disavow Google.

Langkah 4. Melu kampanye bangunan link mlebu anyar. Sampeyan kudu mbuktekake marang Google manawa situs web sampeyan pantes di rangking ing ndhuwur asil telusuran. Kanggo nindakake, sampeyan mbutuhake kapercayan saka pihak katelu sing bisa dipercaya. Suara kasebut diwenehake kanthi tautan mlebu saka penerbit liyane sing dipercaya Google. Temokake penerbit sing peringkat Google ing ndhuwur asil telusuran kanggo tembung kunci utama lan hubungi babagan nggawe postingan blog tamu.

Strategi SEO sing kuat saiki bakal nolak nampa utawa melu teknik topi ireng. Bakal ngakoni lan nggabungake 3 pilar SEO kanthi cara sing nambah nilai kanggo pangguna lan nggawe kapercayan, kapercayan, lan panguwasa. Fokus karo konten sing kuat, lan mung bisa digunakake karo agensi SEO sing terkenal kanthi cathetan sing wis kabukten ngewangi situs supaya sukses.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.