Pengaruh Lingkungan SPAM

lingkungan spam c02

Wong ing WebpageFX Mingguan wis nggabungake infographic sing nerangake biaya lingkungan SPAM. Aku wis nulis sadurunge babagan SPAM lan industri email… Lan aku isih gumun yen ora ana wong sing maju nglawan SPAM.

Yen ISP kaya Google, Yahoo! lan Microsoft pancen pengin nyingkirake SPAM saka awake dhewe, dheweke bakal nawakake alamat email sing dilindhungi ing endi ISP (Panyedhiya Layanan Internet) ngontrol metodologi pilihan tinimbang ESP (Panyedhiya Layanan Email). Iki bakal ngidini dheweke mblokir sumber liyane. Nanging sayang… kita macet karo sistem lawas 20 taun sing bakal katon ora suwe bakal nambah.

infographic spam v21

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.