Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Zyro Online Site utawa Store Builder

Kasedhiya platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake.

Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar ing ngarsane web, sampeyan bisa nggunakake platform prasaja sing ora mbutuhake kode lan duwe pilihan template sing apik kanggo disesuaikan dhewe.

Nalika aku nyetel a situs spa setahun kepungkur, aku nggunakake platform sing aku ngerti bakal nyedhiyakake dhukungan lan alat administratif sing dibutuhake klienku. Ora ana cara aku arep mbangun situs sing mbutuhake pangopènan, nganyari, lan optimasi terus-terusan… amarga pemilik ora bisa mbayar kanggo tingkat gaweyan kasebut.

Zyro: Nggawe Situs Web, Toko Online, utawa Portofolio

Salah sawijining solusi sing luar biasa terjangkau yaiku zyro. Zyro duwe rega kabeh-kalebu lan ora ana risiko, njamin dhuwit bali 30 dina. Sampeyan malah entuk dhukungan obrolan langsung 24/7 karo saben rencana!

  • hosting – Ora perlu golek panyedhiya hosting, platform Zyro kalebu kabeh. Sampeyan malah bisa njaluk domain liwat layanan sing gratis karo sawetara paket.
  • cithakan - Kabeh cithakan Zyro dioptimalake lan responsif seluler. Miwiti kanthi cithakan kosong, utawa pilih saka cithakan toko, cithakan layanan bisnis, cithakan fotografi, cithakan restoran, cithakan portofolio, cithakan resume, cithakan acara, cithakan kaca kebangkrutan utawa cithakan blog.
  • Penyeret Seret-lan-Selehake - Ora perlu kode, sampeyan duwe kontrol kreatif lengkap karo template sing digawe desainer sing bisa disesuaikan karo merek lan olahpesen sampeyan.
  • Search Engine Optimization - Kang Zyro platform manajemen konten duwe kabeh fitur perlu kanggo ngoptimalake situs utawa nyimpen kanggo mesin telusur.
  • Panulis AI – Ora penulis gedhe? Cukup ora nemokake wektu kanggo nulis? Ayo Penulis AI nggawe teks kanggo situs web nalika sampeyan lagi mbangun.
  • ecommerce - Paket e-dagang lengkap, kalebu pangolahan pembayaran, integrasi pengiriman, manajer hubungan pelanggan (CRM), email otomatis, lan laporan. Toko sampeyan bisa gampang diintegrasi menyang Amazon, Facebook, lan Instagram.
  • keamanan – Situs dijamin kanthi sertifikat SSL lan enkripsi HTTPS, lan transaksi e-dagang uga dilindhungi.
  • Laporan jero – Temokake saka ngendi lalu lintas lan ngoptimalake konversi nganggo alat kaya Google Analytics, Kliken, lan MoneyData.

Zyro duwe sawetara rencana terjangkau tanpa biaya sing didhelikake.

Zyro duwe tawaran Black Friday sing diwiwiti saka 15 November nganti 7 Desember… nggunakake kode ZYROBF lan nyimpen nganti 86%!

Coba Zyro Gratis!

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo zyro lan aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.