Perawatan Rumah Tangga Digital: Cara Pasar Properti Pasca-COVID Kanggo Pambayaran sing Disetel

Pemasaran Real Estate

Kaya sing diarepake, kesempatan ing pasar pasca COVID wis ganti. Lan nganti saiki katon jelas yen wis diganti kanggo pamilik properti lan investor real estate. Amarga panjaluk tetep jangka sing luwih cendhek lan akomodasi sing fleksibel terus mundhak, sapa wae sing duwe alamat — apa omah plesiran lengkap utawa mung kamar turu cadhangan — wis mapan kanggo nggunakake tren kasebut. Yen ana panjaluk sewa jangka pendek, meh ora ana pungkasane.

Luwih, ora ana sumber ing ngarsane. CEO Airbnb, Brian Chesky, ngumumake udakara 1 yuta host bakal dibutuhake kanggo memenuhi permintaan pasar. Iki pancen bener ing real estate multifamily, kategori 65% properti Airbnb kalebu. Bangunan multifamili kanthi 40 lawang utawa kurang katon sawetara asil paling apik nganti saiki. 

Risiko sithik lan hadiah dhuwur nunggu para pemilik real estate, yaiku ing omah, operasi langsung utawa portofolio multi-properti kanthi skala lengkap. Nanging ing salah sawijining kasus, data, pemasaran, lan otomatis minangka kanca paling apik saka pemilik. Teknik pemasaran lawas bakal kliwat owah-owahan sing dikarepake, lan kegagalan ngotomatisasi proses turnover intensif tenaga kerja - utamane kanthi penyewaan jangka sing luwih cendhek - bisa nggawe investasi real estate menyang kidul. Kanthi perencanaan, persiyapan sing tepat, lan sawetara investasi sing bisa dikelola, pamilik properti bisa uga yakin manawa wis nyedhiyakake sewa kanthi bener kanggo sukses sawise COVID.

Maju Kaki Paling Apik

COVID-19 minangka krisis global; efek lan owah-owahan perspektif universal. Iki tegese umume tamu sawise COVID nggoleki perkara sing padha, lan langkah pertama sing apik kanggo host apa wae bakal mesthekake yen kabeh wis apik. Daftar kudu ngiklanake protokol reresik sing ditingkatake ing antarane para tamu, lan strategi sanitisasi sajrone tamu. Host sing milih proses pambersihane limang langkah Airbnb nampa sorotan khusus ing dhaptar kasebut, sing nuduhake kekarepan ing antarane para panyewa supaya duwe isyarat visual kasebut. Perawatan omah biasane dadi perkara sing ana ing mburi layar; saiki, para tamu pengin ndeleng solusi kesehatan lan keamanan supaya bisa dipercaya babagan keamanan properti.

Host uga kudu ngelingi fasilitas kerja saka omah nalika ngiklanake dhaptar. Wis pirang-pirang wulan, internet nirkabel minangka salah sawijining fasilitas sing paling akeh digoleki para wisatawan. Airbnb ngluncurake panelitian sing nuduhake host sing nambah stasiun kerja sing ramah laptop entuk 14% luwih akeh tinimbang mitra. Gambar saka workstation sing wiyar - bisa uga kopi komplementer, printer, kapabilitas Internet kanthi kecepatan tinggi - bakal narik kawigaten salah sawijining demografi era COVID sing paling terkenal: sing nyewa saka endi wae. 

Dhaptar Bebarengan - Luwih akeh

Pangowahan tetep ana ing pasar pasca COVID. Ora nyoba ngetrapake pasar lan tetep ngira-ngira nemokake rega sing pas, pamilik properti bisa nggawe siji investasi cerdas kanggo ngilangi sakit kepala pemasaran. Pemasaran otomatis nggawe rega sing dioptimalake gampang. Investor lan pamilik bisa nandur modal ing teknologi sing bakal survey permintaan pasar lan dhaptar properti kasebut ing level rega sing cocog lan dawa tetep. Pilihan kasebut bisa uga pilihan, narik kawigaten luwih akeh tamu kanthi kabutuhan beda-beda sajrone durasi utawa anggaran. Uga bisa ndaftar properti sing padha ing pirang-pirang situs sewa jangka pendek, sing masing-masing bisa nggawa pamirsa sing beda.

Lan kanthi sistem pemasaran otomatis sing ana, penting yen pamilik lan investor nglumpukake data babagan performa saben dhaptar. Warta portal pamilik bisa dadi papan sing apik kanggo ngetrapake nomer penting, nglacak penghasilan, riwayat pemesanan, biaya, lan pembayaran ing sak papan. Investor bisa ngerti kasuksesan strategi pemasaran sing beda-beda, lan nglacak model rega lan durasi tetep sing paling akeh adol. Dheweke bisa kanthi otomatis mbayar, nglancarake akuntansi, lan nglacak garis dhasar nalika nglumpukake metrik penting: hunian, penghasilan saben wulan, lsp.

Pasifitas mbayar-Off

Investor lan pamilik kelangan wektu lan energi mental nalika nyoba cenderung kanggo minime omzet penyewa. Manajemen hands-on kanthi sewa jangka cendhak cepet ditambah. Pamilik duwe jwrling underwriting, check-in tamu lan verifikasi ID, pembayaran, lan reresik ing antarane saben nginep. Cepet tinimbang pemilik sing bakal direncanakake, barang-barang manajemen kasebut dadi pegawe full-time, njupuk adoh saka tujuan wiwitan umum: nggawe penghasilan pasif.

Pamilik bisa nggawe investasi siji-siji ing platform manajemen properti kanggo mbantu dheweke ngatur rajin lan nawakake tamu sing pengalaman sing dhuwur lan bebas saka tangan. Aplikasi smartphone terintegrasi bisa ngewangi para tamu liwat mriksa ID virtual, lan ngirim tombol akses tanpa tangan kanggo penak. Pamilik bisa uga duwe kemitraan manajemen sajrone proses turnover. Dheweke bisa duwe properti kanthi otomatis ditaksir kanggo kabutuhan reresik lan perawatan, lan kanthi otomatis ngeterake penawaran kerja kasebut menyang tim perawatan rumah tangga lan profesional perawatan. Properti banjur bisa fleksibel adhedhasar kabutuhan sing cepet, saéngga para pamilik bisa ing endi wae ing jagad iki nalika turnover ditindakake. 

Aset sing paling apik ing pasar pasca pandemi yaiku keluwesan. Sewa jangka pendek minangka investor sing paling cedhak. Masyarakat njelajah daerah-daerah anyar kanthi biaya urip sing luwih murah, lelungan kanggo ngganti pemandangan sing dibutuhake banget, utawa nyoba wilayah anyar kanthi kabebasan anyar saka kantor. Sewa jangka pendek dirancang kanggo gerakan pasca pandemi kasebut. Sapa wae sing duwe tawaran sewaan - kamar turu ing garasi utawa omah plancongan canggih - duwe kesempatan sing luar biasa. Kanthi pemasaran otomatis, penawaran tamu sing disesuaikan, lan strategi kanggo manajemen properti pasif, saben pemilik bakal dipanggonke kanthi bener kanggo melu buru-buru emas pasca pandemi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.