SEO Buddy: Daftar Priksa SEO lan Pandhuan Kanggo Nambah Visibilitas Peringkat Organik

Wacan: 2 menit Daftar Priksa SEO dening SEO Buddy minangka peta dalan kanggo saben tumindak SEO penting sing kudu sampeyan lakoni kanggo ngoptimalake situs web lan entuk lalu lintas organik. Iki paket lengkap, ora kaya apa-apa sing wis dakdeleng online, migunani banget kanggo bisnis rata-rata kanggo mbantu terus ngoptimalake situs lan nggedhekake visibilitas ing telusuran. Dhaptar Priksa SEO Kalebu Dhaptar Priksa SEO 102 Titik Google Lembar Aplikasi Web Priksa Priksa SEO 102 Poin 62 Kaca

Dhaptar Perencanaan Kampanye Pemasaran: 10 Langkah Kanggo Asil sing Unggul

Wacan: 3 menit Nalika aku terus kerja bareng karo klien babagan kampanye lan inisiatif pemasaran, aku asring ngerti manawa ana kesenjangan ing kampanye pemasaran sing ngalangi supaya ora bisa nemoni maksimal. Sawetara temuan: Kurang kajelasan - Pemasar asring tumpang tindih ing lelungan tuku sing ora nyedhiyakake kejelasan lan fokus ing tujuan para pamirsa. Kurang arah - Pemasar asring nindakake tugas banget nalika ngrancang kampanye nanging paling ora kejawab

Latihan Marketer Digital

Wacan: 4 menit Panulisan kasebut ana ing tembok industri pemasaran digital nalika pandemi nyebar, kunci kena serangan, lan ekonomi banjur ganti. Aku nulis ing LinkedIn nalika semana yen para pemasar kudu mateni Netflix lan nyiapake tantangan sing bakal ditindakake. Sawetara wong… nanging, sayangé umume ora. PHK kasebut terus ngrusak departemen pemasaran ing saindenging negara. Pemasaran digital minangka karir sing apik banget yen sampeyan bisa nemokake loro

Teknologi Sinau Kritik minangka Manajer CRM: Mangkene Sawetara Sumber

Wacan: 5 menit Napa sampeyan kudu sinau katrampilan teknologi minangka CRM Manager? Biyen, dadi Manajer Hubungan Pelanggan sing apik, sampeyan kudu psikologi lan sawetara katrampilan pemasaran. Dina iki, CRM luwih akeh dadi game tech tinimbang sing asline. Biyen, manajer CRM luwih fokus babagan cara nggawe salinan email, wong sing luwih kreatif. Saiki, spesialis CRM sing apik yaiku insinyur utawa spesialis data sing duwe ilmu dhasar

Kesalahan Bisnis Umum Nalika Pilih Platform Otomatisasi Pemasaran

Wacan: 3 menit Platform otomatisasi pemasaran (MAP) yaiku piranti lunak sing ngotomatisasi kegiatan pemasaran. Platform kasebut biasane nyedhiyakake fitur otomatis ing email, media sosial, gen timbal, surat langsung, saluran pariwara digital lan media. Piranti kasebut nyedhiyakake database pemasaran pusat kanggo informasi pemasaran supaya komunikasi bisa ditargetake nggunakake segmentasi lan personalisasi. Ana bathi investasi sing apik banget nalika platform otomatisasi pemasaran diterapake kanthi bener lan diduweni kanthi lengkap; Nanging, akeh bisnis nggawe sawetara kesalahan dhasar