SocialBee: Platform Media Sosial Bisnis Cilik Kanthi Layanan Concierge

Sajrone pirang-pirang taun, aku wis ngetrapake lan nggabungake puluhan platform media sosial kanggo klien. Aku isih duwe hubungan apik karo akeh lan sampeyan terus ndeleng aku promosi platform anyar lan sing wis ana. Sing bisa mbingungake para pamaca… mikir kenapa aku ora mung nyaranake lan nyurung siji platform kanggo kabeh wong. Aku ora amarga saben kabutuhan saben perusahaan beda-beda. Ana akeh platform media sosial sing bisa mbantu bisnis…

Salesforce Dreamforce | Konferensi Virtual | 9 Desember 2021

Salesforce Dreamforce bali lan bakal ngoperasikake konferensi sedina saka New York City. Acara virtual karo Salesforce, Salesforce Partners, lan klien Salesforce bakal kalebu: Inspiratif nuduhake saka changemakers dina Product spotlights Trailblazer carane saka Trailhead Luminary speaker Networking karo Trailblazers saka sak donya A surprise music tumindak. Dadi acara virtual, sapa wae bisa ndhaptar lan gabung saka ngendi wae kanthi sambungan. Bakal ana pamicara anyar, sorotan eksklusif, lan sawetara kejutan

Cara Ngoptimalake Video Youtube lan Saluran Sampeyan

Kita terus ngupayakake pandhuan optimalisasi kanggo klien. Nalika kita audit lan nyedhiyakake klien apa sing salah lan apa sing salah, penting uga kita menehi pandhuan babagan cara mbenerake masalah kasebut. Nalika audit karo klien, kita bakal gumun kanthi gaweyan minimal kanggo nambah ngarsane Youtube lan informasi sing gegandhengan karo video sing diunggah. Umume mung ngunggah video, nyetel judhul,

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Napa Mripat Kita Perlu Skema Palet Warna Tambahan… Lan Ngendi Sampeyan Bisa Nggawe

Apa sampeyan ngerti sejatine sains biologis ana rong warna utawa luwih sing saling nglengkapi? Aku dudu ahli ophthalmologist utawa optometrist, nanging aku bakal nyoba kanggo nerjemahake ilmu ing kene kanggo wong-wong sederhana kaya aku. Ayo diwiwiti kanthi warna ing umum. Werna Apa Frekuensi Apel abang ... bener? Ora, tenan. Frekuensi kepiye cahya dibayangke lan dibentuk maneh ing ndhuwur apel sing bisa dideteksi, diowahi dening