Cara Ngoptimalake Video Youtube lan Saluran Sampeyan

Kita terus ngupayakake pandhuan optimalisasi kanggo klien. Nalika kita audit lan nyedhiyakake klien apa sing salah lan apa sing salah, penting uga kita menehi pandhuan babagan cara mbenerake masalah kasebut. Nalika audit karo klien, kita bakal gumun kanthi gaweyan minimal kanggo nambah ngarsane Youtube lan informasi sing gegandhengan karo video sing diunggah. Umume mung ngunggah video, nyetel judhul,

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Napa Mripat Kita Perlu Skema Palet Warna Tambahan… Lan Ngendi Sampeyan Bisa Nggawe

Apa sampeyan ngerti sejatine sains biologis ana rong warna utawa luwih sing saling nglengkapi? Aku dudu ahli ophthalmologist utawa optometrist, nanging aku bakal nyoba kanggo nerjemahake ilmu ing kene kanggo wong-wong sederhana kaya aku. Ayo diwiwiti kanthi warna ing umum. Werna Apa Frekuensi Apel abang ... bener? Ora, tenan. Frekuensi kepiye cahya dibayangke lan dibentuk maneh ing ndhuwur apel sing bisa dideteksi, diowahi dening

JungleScout: Piranti lan Pelatihan Kanggo Bukak Lan Nambah Sales Sampeyan Ing Amazon

Ora ana pengaruh pangaruh Amazon babagan ritel lan e-commerce. Ora kalah karo kerusakan sing kedadeyan ing industri ritel amarga pandemi lan keputusan sabanjure kanggo ngunci mayoritas pengecer cilik. Saiki, luwih saka 60 persen konsumen miwiti telusuran blanja online ing Amazon. Pendapatan Amazon saka para pedagang pasar mundhak luwih saka 50 persen ing taun 2020 dibandhingake taun sadurunge. 2021 Bakal Nggawa

Hubungan Antarane Personas, Plancongan, lan Corong Penjualan

Tim pemasaran inbound kinerja dhuwur nggunakake personas panuku, ngerti lelungan tuku, lan ngawasi corong penjualan. Aku ngewangi nyiapake piwulang latihan babagan kampanye pemasaran digital lan personas panuku karo perusahaan internasional saiki lan ana wong sing njaluk klarifikasi babagan telu, mula aku pikir kudu dibahas. Targeting Who: Pembeli Personas Aku bubar nulis babagan personas panuku lan sepira kritise tumrap upaya pemasaran digital sampeyan. Dheweke mbantu segmen lan target target sampeyan

SEO Buddy: Daftar Priksa SEO lan Pandhuan Kanggo Nambah Visibilitas Peringkat Organik

Daftar Priksa SEO dening SEO Buddy minangka peta dalan kanggo saben tumindak SEO penting sing kudu sampeyan lakoni kanggo ngoptimalake situs web lan entuk lalu lintas organik. Iki paket lengkap, ora kaya apa-apa sing wis dakdeleng online, migunani banget kanggo bisnis rata-rata kanggo mbantu terus ngoptimalake situs lan nggedhekake visibilitas ing telusuran. Dhaptar Priksa SEO Kalebu Dhaptar Priksa SEO 102 Titik Google Lembar Aplikasi Web Priksa Priksa SEO 102 Poin 62 Kaca

Dhaptar Perencanaan Kampanye Pemasaran: 10 Langkah Kanggo Asil sing Unggul

Nalika aku terus kerja bareng karo klien babagan kampanye lan inisiatif pemasaran, aku asring ngerti manawa ana kesenjangan ing kampanye pemasaran sing ngalangi supaya ora bisa nemoni maksimal. Sawetara temuan: Kurang kajelasan - Pemasar asring tumpang tindih ing lelungan tuku sing ora nyedhiyakake kejelasan lan fokus ing tujuan para pamirsa. Kurang arah - Pemasar asring nindakake tugas banget nalika ngrancang kampanye nanging paling ora kejawab

Latihan Marketer Digital

Panulisan kasebut ana ing tembok industri pemasaran digital nalika pandemi nyebar, kunci kena serangan, lan ekonomi banjur ganti. Aku nulis ing LinkedIn nalika semana yen para pemasar kudu mateni Netflix lan nyiapake tantangan sing bakal ditindakake. Sawetara wong… nanging, sayangé umume ora. PHK kasebut terus ngrusak departemen pemasaran ing saindenging negara. Pemasaran digital minangka karir sing apik banget yen sampeyan bisa nemokake loro