Merek Besar duwe Masalah, Pir Nduwe Solusi

pemasaran komunitas sponsor lokal

Apa bir, panganan utawa layanan, luwih akeh wong sing nemokake produk lan layanan sing dibutuhake kanthi lokal. Kanthi panganan wae, kira-kira iku merek gedhe wis ilang luwih saka $ 18 milyar ing adol menyang peternakan lan restoran lokal. Kejaba masalah kualitas, konsumen uga pengin ngrasakake yen dolar sing digunakake wis beda banget ing komunitas kasebut.

Pemasaran kanthi tujuan lan merek sosial dadi papan umum amarga 80% konsumen yakin penting manawa perusahaan nggawe dheweke ngerti babagan upayane ngatasi masalah sosial. Perusahaan investasi ing komunitas lokal dadi metrik sing luwih penting tinimbang penjualan, kupon utawa kupon televisi sabanjure.

Merek gedhe adaptasi lan ngowahi fokus pemasaran kanggo nggawe sambungan sing migunani karo konsumen sing ngurmati keterlibatan asli. Kita nulis babagan salah sawijining perusahaan sing makarya kanggo nyedhiyakake kelas lokal karo pasokan sing dibutuhake ing postingan njalari pemasaran. Merek gedhe uga diuripake kampanye pemasaran dhasar sing melu komunitas lokal lan nggayuh konsumen kanthi level pribadi.

Masalahe, yaiku carane perusahaan bisa nemokake, ngatur, lan njamin sukses karo upaya komunitas lokal. Umume perusahaan gedhe ora duwe upaya kanggo nyebar menyang saben komunitas lan nindakake kabecikan ... mula bakal teka Woh pir kanggo mbantu dheweke ngatur iki!

Pir nggawe sponsor gampang kanggo grup lan acara kanthi macem-macem bentuk lan ukuran. Temokake sponsor kurang saka 60 detik lan aktifake komunitas sampeyan kanggo nglumpukake nganti $ 1,000 utawa luwih kanggo kaos khusus, sumbangan awis, produk lan layanan utawa panganan lan katering saka merek nasional utawa bisnis lokal sing cedhak karo sampeyan.

Sinau Kasus Pir

Seluler AS nyedhiyakake dana kanggo organisasi pemuda lokal kaya tim Little League. Tim kasebut bisa entuk nganti $ 9 saben wong kanggo ngganti US Cellular liwat interaksi digital lan sosial sing ditemtokake. Win-win kanggo loro merek lan klompok konsumen sing disentuh.

Klompok lokal entuk dhukungan sing dibutuhake lan Selular AS tetep dadi perhatian utama kanggo kulawarga nalika ngevaluasi operator nirkabel. Merek gedhe kudu nggawe sesambungan sing migunani karo komunitas lokal lan nggayuh konsumen kanthi level pribadi yen ngarep-arep bisa urip lan berkembang maju karo konsumen sing tliti ... Woh pir minangka solusi sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.