Tentrem rahayu

bumiAku dadi Katolik Roma. Nganti saiki, bagean sing paling disenengi yaiku nalika kabeh wong kudu ngalahake rasa isin, salaman karo tangga teparo, lan ujar, "Tentrem rahayu." Wangsulane, "Lan uga kanggo sampeyan."

Ing basa Arab, iki "As-SalÄ ?? mu Alaykum". Wangsulane, "Alaykum As-SalÄ ?? m".

Ing basa Ibrani, "Shalom aleichem". Wangsulane, "Aleichem shalom".

Banjur, mesthine ana sing cepet ing saben basa ... "Tentrem", "Salam" lan "Shalom".

Apa nggumunake kabeh agama Musa sing mudhun kabeh padha salam karo tembung Peace… nanging kita ora bisa nggayuh?

4 Komentar

  1. 1

    Apa nggumunake kabeh agama Musa sing mudhun kabeh padha salam karo tembung Peaceâ? ¦, nanging kita ora bisa nggayuh?

    Pancen bener! Nanging, nalika ngucapake salam, apa tegese uga?
    Ide ing Sh Shih yaiku tegese. Sayange, kabeh wong nggawe formalitas.

  2. 2

    PEACE BE WITH YOU minangka judhul novel anyarku. Aku uga ngerti bagean saka massa kasebut minangka latihan sing apik. Sing duwe peran gedhe kanggo milih judhulku. Dadi, dakkandhakake marang kabeh,
    TEMPAT BERSAMA KAMU.

  3. 4

    Pos apik Sampeyan nggawe sawetara poin apik sing umume wong
    ora ngerteni kanthi lengkap.

    "Nganti saiki, bagean sing paling disenengi yaiku nalika kabeh wong kudu ngalahake rasa isin, salaman karo tangga teparo, lan ujar, 'Salam sejahtera karo sampeyan.'"

    Aku seneng carane sampeyan nerangake. Ngrewangi banget Matur nuwun

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.