RSS = Nerusake Sindikasi Sederhana? Nerbitake Resume Online

TechnoratiSalah sawijining fitur sing apik saka Technorati is as a search engine. There are two methods to do this, one is searching by word, the other by tag. I like using tag since it can really target the material you're looking for.

Tuladha Telusuran:
http://www.technorati.com/tag/ajax+apollo

Contone Tag:
http://www.technorati.com/tag/ajax+apollo

Tanggepan telusuran tag pancen kuat. Ana sawetara cara ngebur konten kanggo nemokake apa sing sampeyan butuhake.
Panelusuran Tag Technorati

Pilihan kanggo nggunakake tag ora ana enteke ... nyatane, aku njupuk kesempatan dina iki lan nggoleki label "resume" lan "mcse".

Voila! Iki ngasilake sawetara hits:
http://www.technorati.com/tag/resume+mcse

Aku banjur nggoleki "proyek" lan "msce":
http://www.technorati.com/tag/job+mcse

Wow! There's a few hits on that as well! I'm not sure about you guys but I think this a perfect, suitable means for utilizing RSS! Dening wong-wong sing masang resume ing blog dhewe banjur pengusaha ngirim posisi ing blog perusahaan…. Technorati bisa digunakake kanthi gampang kanggo prescreen lan ngenali proyek kanggo perusahaan lan perusahaan kanggo lowongan!

RSS = Nerusake Sindikasi Sederhana?

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.