RSS = Nerusake Sindikasi Sederhana? Nerbitake Resume Online

TechnoratiSalah sawijining fitur sing apik saka Technorati minangka mesin telusuran. Ana rong cara kanggo nindakake iki, sing siji yaiku nggoleki tembung, sing liyane nganggo tag. Aku seneng nggunakake tag amarga bisa target target materi sing sampeyan goleki.

Tuladha Telusuran:
http://www.technorati.com/tag/ajax+apollo

Contone Tag:
http://www.technorati.com/tag/ajax+apollo

Tanggepan telusuran tag pancen kuat. Ana sawetara cara ngebur konten kanggo nemokake apa sing sampeyan butuhake.
Panelusuran Tag Technorati

Pilihan kanggo nggunakake tag ora ana enteke ... nyatane, aku njupuk kesempatan dina iki lan nggoleki label "resume" lan "mcse".

Voila! Iki ngasilake sawetara hits:
http://www.technorati.com/tag/resume+mcse

Aku banjur nggoleki "proyek" lan "msce":
http://www.technorati.com/tag/job+mcse

Wah! Uga ana sawetara hits! Aku ora yakin babagan sampeyan, nanging aku mikir iki sarana sing sampurna lan cocog kanggo nggunakake RSS! Dening wong-wong sing masang resume ing blog dhewe banjur pengusaha ngirim posisi ing blog perusahaan…. Technorati bisa digunakake kanthi gampang kanggo prescreen lan ngenali proyek kanggo perusahaan lan perusahaan kanggo lowongan!

RSS = Nerusake Sindikasi Sederhana?

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.