Pentinge Kolaborasi Kanggo Pemasar ing Lockdown

Kolaborasi Tim Pemasaran Jauh karo pCloud

Panaliten para pemasar lan CEO ing musim panas nemokake mung limang persen sing ora nemokake positip kanggo urip ing kunci - lan ora ana siji wong sing ujar manawa dheweke gagal sinau apa-apa sajrone wektu kasebut.

Lan karo sing dirasakake dipendhem panjaluk kanggo kegiatan pemasaran sawise kunci musim semi, iku uga.

kanggo xPlora, agensi pemasaran lan digital sing mapan ing Sofia, Bulgaria, kemampuan kanggo nuduhake file desain lan aset visual liyane karo staf lan prospek kabukten penting.

Dadi agensi digital, aman, lan akses 24/7 kanggo aset visual minangka kunci kanggo tim kita. pCloud tundhuk kanthi lengkap karo syarat keamanan sing wis ditrapake kanggo nyukupi kebutuhan para klien lokal lan multinasional.

Georgi Malchev, Partner Ngatur xPlora

Tim xPlora saiki digunakake pCloud, salah sawijining platform panyimpenan cloud lan file sharing paling cepet ing Eropa. Karo klien internasional, lockdown nyedhiyakake tantangan tartamtu.

Nanging kepiye tim pemasaran bisa nuduhake file sing penting - lan asring gedhe - supaya bisa beroperasi kanthi maksimal ing jagad ing ngendi Covid-19 terus ngrusak? Ana telung aturan emas kanggo njaga kesinambungan bisnis nalika nganut kerja jarak jauh lan hibrida:

Tetep Terhubung

Tetep sambung lan kerja bareng karo kolega saka omah bisa uga angel, lan prekara sing gampang banget kaya nuduhake dokumen karya liyane, dadi tugas sing luwih angel. Kemampuan kanggo kerja sama ing dokumen, visual lan file audio kanthi gampang kaya ing lingkungan kantor minangka kunci sukses. 

around 60% masarakat Inggris wis kerja ing omah wiwit kunci virus corona, kanthi 26% mutusake kanggo terus kerja ing omah sok-sok, yen aman ditindakake. Sanajan normalitas pulih, isih ana kebutuhan kanggo tetep nyambung karo kolega sing ora ing kantor kanthi rutin lan mutusake kadang kerja ing omah. Penting banget kanggo duwe alat kolaborasi sing pas kanggo kabeh wong.

Fokusake Keamanan File

Penting, ing wektu sing durung mesthi, supaya kabeh wong ngrasakake keamanan nalika kolaborasi ing dokumen. Iki kalebu menehi pelanggan jaminan uga karyawan. Mung keamanan kelas militer sing ngidini katenangan lan rasa tentrem sejatine, mula penting yen pamilik bisnis lan teknologi anyar sing nggawe PR. Ing pCloud, kita pengin uga pindhah luwih adoh lan ngidini pangguna mutusake apa dheweke pengin nyimpen informasi ing Eropa utawa Amerika Serikat, saengga bisa disesuaikan karo file sing disimpen gumantung saka pilihan pribadi. 

Gampang Kanggo Gunakake

Kemudahan panggunaan bisa dadi panjaluk paling gedhe kanggo panyedhiya panyimpenan maya. Sing ora dibutuhake bisnis yaiku sistem lan proses rumit liyane kanggo sinau. Solusi sing cocog kanggo kabeh skill penting banget.

Diprediksi yen ing pungkasan taun 2020, 83% beban kerja bakal ana ing méga, mung nyoroti pentinge tetep koneksi nalika nuduhake ide lan ngembangake strategi pemasaran, lan nggawe lingkungan kerja sing kolaboratif. Kanggo agensi pemasaran, Covid-19 wis nyediakake kesempatan kanggo entuk sistem lan proses sing pas kanggo 'masa depan kerja'. Iki minangka kesempatan sing ora bisa ilang.

Mlebu kanggo pCloud

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.