PayStand: Nampa Kertu Kredit Tanpa Fees Transaksi

mbayar responsif

Nalika nggabungake sistem invoice karo proses kertu kredit, aku kaget banget babagan kompleksitas lan sepira jumlah dhuwit sing dituku. Banjur aku kaget yen kudu entuk rong sistem… prosesor kertu kredit lan akun pedagang. Siji-sijine bathi sing dakkolehi yaiku bisa tuku bank - nanging mesthine dana kasebut nggunakake sawetara dina kanggo nambah suku bunga. Wah

PayStand bubar diluncurake lan bisa ngganti industri. Paystand ngidini sampeyan nampa dhuwit ing situs web lan jaringan sosial tanpa piranti lunak ekstra, kode utawa mbutuhake akun sudagar. Nampa Kertu Kredit utama, eCheck, lan eCash ora ana biaya transaksi kanggo organisasi sampeyan.

PayStand kalebu fitur ing ngisor iki:

  • Situs web Seluler sing wis dibangun - Saben desain kanthi otomatis nyakup pengalaman seluler unik sing cocog karo gaya sakabehe PayStand, dadi konten sampeyan bakal katon apik ing saben piranti, saben wektu.
  • Pranala Njaba - Saben item sing sampeyan lakoni nyedhiyakake link sing intuisi ngerti papane dibukak. Nuduhake link cerdas sampeyan ing Facebook, Pinterest, Twitter, Email, utawa ing saindenging web.
  • Manajemen Order - pesen trek, nanggapi pelanggan, ngirim kuitansi kanthi label putih, inventaris trek, komunikasi informasi pengiriman lan liya-liyane.
  • Multiple Cithakan - kompatibel karo browser saiki lan piranti seluler lan nggunakake teknik HTML, CSS lan Javascript paling anyar.
  • Fron Toko Multiple - lebokake PayStand ing situs web, Halaman Web PayStand, Facebook, Tumblr, WordPress, utawa ing endi wae liya. PayStand ngatur kabeh pesenan ing sak papan, saka kabeh ngarep toko.
  • Jinis Barang Multiple - nawakake macem-macem jinis barang saka kaca katalog sampeyan. Adol lan kirim barang fisik, unggah barang digital kanggo didol, njupuk pembayaran, utawa nampa sumbangan.
  • WebStore PayStand Gratis - saben pangguna PayStand entuk Kaca WebStand online PayStand dhewe lan url alamat unik.
  • Tuku Saiki Tombol & Empat Situs Web - Nambahake Tombol Tuku Saiki utawa masang PayStand menyang situs sampeyan gampang kaya ngeculake video Youtube.
  • Loader Gambar Responsif - PayStand ngidini macem-macem gambar saben item sing ditawakake lan ngasilake sawetara versi skala kanggo saben file gambar sing diunggah. Loader gambar kita ndeteksi lan milih ukuran gambar sing cocog kanggo dimuat kanggo saben piranti lan layar - kalebu piranti Apple kanthi Retina Displays.
  • Pranala Sosial - Secara otomatis nampilake tautan jaringan sosial karo saben item sing digawe, supaya pengunjung bisa nuduhake lan ngobrol babagan sampeyan ing saben jaringan utama. Pelanggan sampeyan bisa malah seneng sampeyan lan nuduhake saka kuitansi.
  • Integrasi Kaca Facebook Langsung - PayStand menehi Aplikasi Facebook gratis sing digabung karo kaca Facebook. Pelanggan sampeyan tuku langsung ing Facebook tanpa kudu ninggalake kaca sampeyan (sing mbantu nyegah adol penjualan).
  • Varian Multiple - ngatur barang, pembayaran, utawa sumbangan kanthi macem-macem pilihan kayata ukuran, warna, jinis, utawa dana. PayStand ngidini sampeyan nemtokake rega lan inventaris trek kanggo saben variasi sing bisa disesuaikan.
  • Universal Posting / Nuduhake - Gunakake alat Posting Universal PayStand supaya gampang nuduhake barang sampeyan ing saben platform sosial lan saluran komunikasi sekaligus. Luwih akeh papan sing saya akeh dadi pamirsa.
  • Solusi Kabeh-ing-Siji - kabeh sing dibutuhake kanggo njupuk pembayaran lan adol kanthi online. Kabeh klebu. Ora ana akun hosting tambahan, pemroses pembayaran, akun merchant, desainer web, programer, piranti lunak manajemen order, utawa sakit kepala khas liyane sing dibutuhake!
  • Promosi Video - tambahake video menyang katrangan dhaptar item nggunakake Youtube utawa Vimeo kode semat
  • Desain Responsif Otomatis - Kabeh kaca PayStand responsif lan bisa digunakake ing piranti seluler, iPad, utawa ukuran lan resolusi layar komputer.
  • Katrangan Barang Khusus nambahake katrangan item sing ngidini sampeyan ngatur font, dekorasi teks, gambar, tautan, video, lan liya-liyane.
  • Komunikasi Langsung karo Pelanggan - PayStand nyedhiyakake alamat email lan alamat pengiriman supaya masarake pelanggan.
  • Dhukungan Penulis Multiple - Aktifake pirang-pirang wong kanggo mbantu nyuda lan mbukak akun PayStand sampeyan.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.