PaySketch: Analisis lan Laporan PayPal

payket kanggo paypal

Kita duwe sawetara kolega ing industri sing nggunakake PayPal kanggo kabeh transaksi. Gerbang pembayaran lan prosesor nambah biaya kanggo transaksi, mula PayPal minangka cara sing gampang dipercaya kanggo nglumpukake biaya langganan, unduhan, lan pembayaran liyane. Yen jarene, antarmuka PayPal ora gampang dilayari - saengga entuk alat intelijen bisnis sing bisa mbantu ngawasi, nganalisa, nglumpukake lan sesambungan karo para pelanggan bisa menehi keuntungan gedhe kanggo sampeyan.

Paysketch nyedhiyakake aplikasi desktop intelijen bisnis sing terjangkau sing mbantu sampeyan ngatur lan ngawasi bisnis tinimbang antarmuka PayPal sing pancen mung menehi wawasan babagan transaksi kasebut. PaySketch nyedhiyakake tampilan umum babagan akun uga dashboard khusus kanggo transaksi, penjualan, pembayaran, pelanggan, produk lan pelaporan.

Ana telung keuntungan utama kanggo PaySketch:

  1. Analytics - PaySketch nyedhiyakake PayPal Analytics wektu nyata kanthi wawasan, ramalan, lan analisis tren kanggo mbantu ngawasi lan ningkatake bisnis sampeyan.
  2. Reporting - Nyaring, nelusuri, ndeleng lan ndownload transaksi PayPal kanthi cepet. Deleng lan ringkihake laporan babagan penjualan, produk lan / utawa pelanggan.
  3. Manajemen akun - Lacak transaksi, ndeleng saldo akun, proses mbalekno lan ngirim dhuwit.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.