Analytics Kalkulator Payraise

Sampeyan bisa uga ora nganggep iki apik banget kaya aku, nanging iki minangka screenshot saka hitku Kalkulator Payraise. Aku pancen kepenak yen kabeh hit sajrone seminggu lan meh wae ora ana ing akhir minggu. Aku kira duwe 2 jinis pengunjung, sing ngitung dhuwit kanggo wong liya utawa sing ngitung kenaikan dhuwit kanggo awake dhewe. Aku bakal ngira klompok pungkasan bakal mriksa perkara kaya ngono ing akhir minggu ... nanging ora ngira.

Analytics Kalkulator Payraise

Aku ngerti aku kudu nyingkirake situs supaya entuk asil ing popup! Taun iki, bisa uga. 🙂

One comment

  1. 1

    Kanggo sampeyan sing pengin ngerti ... iki situs nomer 1 kanggo ngitung kenaikan gaji! Aku nyaranake. Aku bubar nampa kenaikan gaji plus kenaikan tambahan sing ana gandhengane karo pensiun. Aku ngitung persentase gabungan lan nampa informasi pas sing ditampilake ing gaji. Matur nuwun, Adonan, kanggo nyedhiyakake alat sing terkenal iki.
    stalemate

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.