Kalkulator Payraise Versi AJAX rampung!

Kalkulator Payraise

Dolan maring Kalkulator Payraise

Sampeyan mesthi ngerti yen aku ilang sawetara dina - tegese aku njupuk akeh kafein lan program otakku. Salah sawijining proyek pertama sing nduwe program pamrograman database kinerja karyawan ing Microsoft Access 2.0! Fitur sing ditambahake (amarga departemen SDM mbutuhake kabeh nilai sing diisi) yaiku kalkulator kenaikan gaji. Aku program minangka formulir ing basis data lan asil sing dicithak ing laporan.

Sing diowahi dadi pirang-pirang versi Visual Basic for Applications, versi Visual Basic, banjur aku tuku jeneng domain lan nggawe versi JavaScript pirang-pirang wulan kepungkur. Kanthi serangan AJAX lan aplikasi Web2.0, aku mutusake nggawe versi AJAX. Aku miwiti ing dina Jumuah wengi lan rampung dina iki. Meja ku takon karo cangkir Starbuck kosong, buku PHP, buku AJAX lan JavaScript… kabeh mau bisa digunakake sawayah-wayah.

Aku nggawe situs iki saka awal nggunakake Dreamweaver (aku wong notepad sekolah ... nanging aku mutusake arep nembak). Aku nggawe grafis ing Illustrator. Aku nggunakake CSS kanggo front-end 100%, lan malah duwe versi Print CSS (terusake lan nyithak asil kasebut lan sampeyan bakal weruh). Sisih ngarep diilhami dening 37Signals… apik lan sederhana, nanging rada elegan. Aku isih duwe asil sing ditampilake ing tabel - nanging iku sengaja amarga aku pengin wong bisa nyalin lan nempelake asil ing Excel utawa pogram liyane. Ana macem-macem quirks cilik babagan aplikasi kasebut. Muga-muga sampeyan seneng!

Priksa manawa sampeyan kudu nglaporake kewan omo! Langkah sabanjure nggabungake mesin Telusuran Proyek sing nggunakake Memang kanggo mburi. Mungkin akhir minggu ngarep!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.