Statistik Pangsa Pasar PayPal lan Sejarah Nguasai Proses Pembayaran Online

PayPal

Nalika aku seneng banget karo Amazon, Afiliasi Amazon, lan Perdhana Perdana, Aku uga seneng PayPal. Aku duwe akun kredit sing apik karo PayPal, mbalekake dhuwit, lan aku bisa nyiyapake pembayaran alternatif kanggo Kertu Debit PayPal - gampang banget kanggo bisnis. Mung dina iki aku ana ing Sweetwater lan pengin tuku headphone anyar liwat PayPal. Aku sajujure tuku liwat Sweetwater amarga integrasi Kredit PayPal. (Aku nambahake manawa wong-wong ing Sweetwater pancen apik tenan - aku malah nampa telpon saka insinyur penjualan sing ditugasake sawise tuku matur suwun).

PayPal minangka opsi sing luar biasa kanggo e-commerce amarga ora mbutuhake toko sampeyan nyathet data kertu kredit. Iki fitur keamanan sing apik. Nanging, aku nambah manawa ana kekurangane kanggo PayPal, lan iku sisteme kanggo ngatasi biaya sing ditantang. Aku duwe kolega sing mbayar tagihan, banjur nantang, lan tanpa ana kabar - PayPal mung narik dhuwit kasebut metu saka rekening bank rekan kasebut. Apa sing kedadeyan sabanjure yaiku bolak-balik antarane loro partai kasebut. Amarga dheweke ora duwe kontrak bukti peluru, dheweke pungkasane kalah sanajan dheweke wis nyambut gawe.

Pangsa Pasar PayPal

Ing taun 2020, PayPal dominasi online kanthi luwih saka setengah saka pasar sahame. Mangkene rincian PayPal lan para pesaing:

Prosesor Pembayaran Jumlah Situs Market Share
Paypal 426,954 54.48%
Stripe 145,565  18.57% 
Amazon Pay 29,305  3.74% 
Bayaran Persagi 18,015  2.30% 
Braintree (Diduweni dening PayPal) 17,400  2.22% 
Checkout Stripe 15,444  1.97% 
Authorize.net 13,150  1.68% 
Afterpay 11,267  1.44% 
Klarna 9,388  1.20% 
Solusi Pembayaran Vanco 8,977  1.15% 
LawPay 6,295  0.80% 
Tenan 4,261  0.49% 
Worldpay 3,518  0.45% 
Seples 3,471  0.44% 
Source: Datanyze

Mbalik menyang poinku ... PayPal ora mung gerbang pembayaran maneh, duwe ekosistem dhewe kanthi online. Kanthi 200 yuta pangguna aktif, 16 yuta akun pedagang, lan 1.7 milyar transaksi, #PayPal minangka sistem pembayaran online paling gedhe. Ana komunitas PayPal sing sregep lan loro-lorone adol eksklusif liwat PayPal lan tuku eksklusif karo PayPal. Yen sampeyan minangka situs e-niaga, PayPal mesthine kalebu bagean saka pilihan pambayaran kanggo nggunakake komunitas iki.

PayPal minangka platform Revolusi sing ngowahi jagad bisnis layanan dhuwit. Infographic iki, Crita Sukses Sistem Pembayaran Online Paling Gedhe, priksa kepiye Paypal maju menyang ndhuwur jagad pembayaran online lan kepiye cara terus berkembang.

Mangkene sawetara statistik penting ing PayPal:

  • Ing taun 1999, PayPal dipilih dadi salah siji saka 10 ide bisnis paling ala ing taun kasebut
  • PayPal nduwe pertumbuhan 10% saben taun dibandhingake karo rata-rata industri sing tuwuh 3%
  • 18% kabeh e-commerce diproses dening PayPal
  • Ing CyberMonday 2015, Paypal ngrekam 450 transaksi per detik

Infographic Statistik PayPal

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.