Kepercayaan, Media Sosial lan Semangat Sponsor

cheryl viirand

Taun kepungkur nalika aku melu Jagad Pemasaran Media Sosial, Aku ngobrol paling apik karo Cheryl Viirand, pendiri Bisa dibebasake.

Crita Cheryl ora apik banget - dheweke minangka pengacara sing ngerjakake akuisisi industri teknologi paling gedhe sing dadi penginjil panganan. Transisi kasebut kedadeyan nalika Cheryl nandhang penyakit bencana lan ora didiagnosis kanthi pribadi lan karo anake. Sing dadi masalah yaiku alergi pangan lan sensitivitas sing nyebabake urip lan anake isih cilaka.

Ing acara kasebut, aku ngalami stres banget - aku ngembangake bisnis kanthi dramatis kanthi sawetara pangarepan sing ora dikarepake, aku kelangan bapakku amarga Leukemia, lan berjuang karo bobote sing wis ora bisa dikendhaleni. Sajrone taun ngarep, bobot awak saya tambah akeh, duwe 2 fraktur ing tulang punggung sing ngalangi kemampuan kanggo mlaku utawa olahraga, lan saya sengsara banget.

Rong wulan kepungkur, iku diganti nalika ana kanca, Ben McCann, duwe intervensi 'alus' karo aku. Aku gabung karo pusat penurunan bobot - sing ngowahi pola makan - fokus ing nambah protein, ngilangi gula, fruktosa, karbohidrat lan kabeh liyane sing kecanduan diet. Wiwit diwiwiti, aku kelangan luwih saka 50 kilogram lan mobilitas luwih apik. Mlaku-mlaku ing kene ing konferensi biasane ora krasa lara - sanajan aku isih nggawa udakara 200 pon.

Mau bengi, aku lan Cheryl ngobrol apik tenan. Dheweke seneng banget karo transformasi sing dakwujudake lan nuduhake kepiye Bisa dibebasake terus urip. Iki minangka komunitas wong sing semangat nuduhake crita, saran, resep lan acara babagan sensitivitas panganan, alergi panganan, lan pola makan. Dheweke saiki makarya kanthi ahli industri lan perusahaan sing makarya ing industri kasebut.

Obrolan kita nyebabake kita ngrembug babagan kepiye perusahaan pengin nggawe komunitas uga. Ana masalah gedhe babagan iki. Perusahaan prihatin babagan topik sing dibahas Cheryl, nanging ora bakal cocog karo semangat Cheryl. Dheweke durung nate ngalami kasusahan kaya sing dialami Cheryl. Lan pungkasane - tujuwane yaiku adol ing endi Cheryl kanggo nuduhake. Nalika perusahaan duwe komunitas, aku ora percaya manawa bisa ngatasi masalah kepercayaan amarga masarakat ngerti manawa ana motivasi dhasar masarakat kanggo adol. Preduli saka maksud perusahaan, Cheryl bakal tansah be dipercaya Luwih akeh.

Ana alternatif sing tampil apik saben dina ing media sosial ... lan iku sponsor perusahaan. Nalika perusahaan duwe komunitas, motivasine bakal terus dipertanyakan. Nanging yen perusahaan dadi sponsor komunitas, mula bakal dihargai lan diganjar. Sponsor sejatine ujar, "Kita ngerti panguwasa, semangat, motivasi lan otonomi sampeyan babagan topik iki - lan kita pengin mbantu sampeyan tuwuh komunitas kasebut amarga kita peduli."

Cheryl pengin ngembangake komunitas kasebut lan banjur menehi dhuwit kanggo dana sing terus berkembang. Aku nyengkuyung Cheryl supaya bisa mbalikke - monetisasi semangat lan semangat masarakat kanthi pitulung sponsor - banjur deleng tuwuh! Nilai platform lan komunitas Cheryl dudu dhuwit sing dibayar dening pariwara klik-tayang ... mbayar semangat sing diduweni Cheryl lan kasunyatane dheweke ora bisa gagal. Topik kasebut pancen wis ana gandhengane karo uripe Cheryl, mula dheweke bakal dadi otoritas babagan masalah kasebut lan bakal seneng banget nuduhake pengalaman lan keahliane.

IMO, a manajer komunitas ing situs komunitas merek ora bisa sukses mbandhingake. Komunitas fokus ing masalah utama, kapercayan, politik, hobi lan bakat - dudu merek. Cheryl bakal sukses ing endi merek bakal gagal amarga - pungkasane - motivasine beda. Konsumen bisa ngambu motivasi sajrone mil. Perusahaan sing duwe bakat bakal ngerti Cheryl, liwat Bisa dibebasake, minangka investasi sing apik - lan risiko ndhukung komunitas kasebut wiwit awal tuwuh dadi sponsor sing pantes dituku.

CATETAN: ngenteni Dunia Pemasaran Media Sosial saka meja sampeyan nganggo pass virtual nggunakake tautan afiliasi!

6 Komentar

  1. 1

    Douglas, aku uga nemoni Cherry ing # smmw13 lan ora yakin manawa bakal ngowahi kepiye cara wong sing mangan larangan panganan: saka posisi pemberdayaan, dudu kekurangan. Gerakan #customeater dheweke menehi inspirasi, kaya sing sampeyan ngerteni (lan matur nuwun kanggo sampeyan sukses nganti saiki)! Aku setuju karo posisi sampeyan babagan merek sing kurang dipercaya tinimbang wong kaya Cherry. Iki pancen bener ing industri, perawatan kesehatan. Nanging komunitas merek sing dibangun ora khusus didol, uga ora mesthi ana sudut curiga kenapa dheweke pengin duwe hubungan nyata karo para pengikut. Aku pribadi ngerti sawetara dokter sing wis ninggalake praktik pribadi lan gabung karo merek amarga dheweke ngerti bisa menehi pengaruh sing luwih gedhe tumrap kesehatan masyarakat kanthi cara kasebut. Sanajan merek ora mesthi padha karo otoritas sing dipercaya kaya jiwa sing ora bisa ditemokake kaya Cherry Viirand, mesthine bakal ana papan kanggo dadi pendukung lan sponsor, kaya sing sampeyan saranake, utawa uga saluran kanggo nggedhekake blog tamu, RT lan + 1s. Nanging wong sing semangat banget ana ing endi-endi - lan merek cerdas nggawe pusat lan pusat. Apa sampeyan setuju?

  2. 2
  3. 5

    Matur suwun, Doug - Aku pancen apusi lan ora bisa matur nuwun cukup kanggo tembung sing apik. Cara sampeyan ngrampungake kesehatan sampeyan dhewe pancen inspiratif - nantang tantangan lan muter bal kaping pisanan dadi tantangan mental banget. Ngowahi kanggo njupuk tangan ndhuwur saka tantangan kesehatan sing katon "ora bisa diowahi" - lan sampeyan wis sumunar kanthi transformasi kasebut!

    Tumbuh komunitas Freedible minangka lelungan sing luar biasa - wiwit diluncurake beta awal, blogger panganan khusus lan sawetara merek paling gedhe ing papan panganan "bebas" wis mlumpat kanggo menehi upaya media sosial babagan gaweyan. Wis dadi piwulang sing luar biasa kanggo aku yen sampeyan nuwuhake karep, wong liya ora mung bakal ngetutake nanging uga ngadeg karo sampeyan. Matur suwun, Doug, dadi salah sawijining wong!

  4. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.