Ngerteni Cara Mbayar saben Klik Mbantu Telusuran Organik

mbayar per klik marketing

Sampeyan dilatih saben dina dening guru pemasaran ... sampeyan ora kudu mbayar klik. Dadi asli, nulis konten sing apik, bareng ing media sosial - lan ajaib penjualan sampeyan bakal rame. Utawa bakal padha? Aku terus martakake menyang pamirsa manawa ora ana medium liyane, yaiku carane menehi feed utawa ngetutake siji liyane. Ing cilik saka Search Engine Optimization mungsuh Search Engine Marketing lan Pay Per Click, ana sinergi luar biasa kanggo nggunakake kalorone.

Podcast sabanjure sabanjure Edge Radio Web bakal ngrembug topik iki uga alasan liyane perusahaan sampeyan kudu nandur modal ing Pay Per Click.

  • Konversi Kata Kunci - Yen sampeyan miwiti nulis isi supaya entuk peringkat, apa sing bakal sampeyan tulis? Apa tembung kunci paling apik sing bakal ngowahi lalu lintas paling akeh? Kakehan perusahaan ora ngerti ... dheweke nindakake riset babagan industri lan pesaing lan nggawe dhaptar. Banjur nganti pirang-pirang wulan, dheweke ngetrapake sumber daya supaya entuk peringkat miturut syarat kasebut. Mungkin dheweke entuk peringkat… mung kanggo ngerteni yen ora ana sing ngowahi situs kasebut. Ora nggunakake wektu lan energi menyang konten lan telusuran organik, bisa uga ngentekake mbayar mbayar saben klik lan nyoba kombinasi tembung kunci kanggo ndeleng apa sing paling apik kanggo ngowahi. Sawise ngerti apa sing diowahi, sampeyan bisa nulis, nuduhake, lan promosi konten babagan topik kanggo nambah peringkat telusuran lan nyuda biaya saben timbal.
  • Real Estate SERP - Apa sampeyan nate nggolek produk utawa merek utama lan kaget amarga wis mbayar pariwara babagan produk utawa jeneng merek? Ana sawetara alasan kenapa… sing pertama yaiku para pesainge ora menehi hasil. Nanging alesan sing luwih kuat yaiku sampeyan bisa nambah tarif klik-tayang kanthi substansial ing Kaca Hasil Mesin Telusuran (SERP) sanajan sampeyan lagi ing posisi sing dhuwur banget! Yen sampeyan peringkat dhisik, sampeyan bisa nambah tarif klik-tayang (RKT) nganti 50%, iklan PPC kanthi rangking saka 2 nganti 4 bisa nambah CTR nganti 82%, lan kanggo rangking ngisor 5 CTR bakal nambah rata-rata 96% !

Saka Search Engine Land - Penelitian Google: Malah Kanthi Peringkat Organik # 1, Iklan Mbayar Nyedhiyakake Klik Tambah 50%:

tarif klik seo-lan-ppc-liwat-tayang

  • Tarif Konversi - Sawise pangguna ngeklik SERP lan tekan situs sampeyan, sampeyan bisa uga nemokake, kajaba lalu lintas langsung, lalu lintas telusuran mbayar duwe nilai paling dhuwur lan tarif konversi paling gedhe. Penting banget lan sampeyan kudu nyiyapake Analytics kanthi bener lan lacak saben kampanye kanthi tliti. Teori ing ngisor iki gampang - nalika pangguna mesin telusuran siyap ngonversi, dheweke terus mlebu ing SERP lan ngeklik asil ndhuwur.
  • remarketing - Salah sawijining kauntungan gedhe sing ana ing PPC tinimbang strategi SEO sampeyan yaiku kauntungan pemasaran ulang. Pemasaran ulang target iklan kanggo wong sing wis ngunjungi situs sampeyan (nanging ora tuku) liwat olahpesen khusus utawa penawaran eksklusif. Contone, nganggo Google Adwords, sampeyan bisa nggawe kampanye ing telusuran lan uga situs pihak katelu sing bakal nampilake pariwara sawise ana pengunjung teka ing situs sampeyan banjur lunga. Aku wedi yen sampeyan ora bisa ngetutake wong liya kanthi telusuran organik dadi mupangate banget.

Aja ngilangi telusuran sing mbayar. Strategi konten saya rame ing popularitas, persaingan sengit - mbutuhake anggaran promosi kanggo nggawe bedane. Aku ngajak sampeyan nyewa profesional (yen anggaran sampeyan bakal dibuwang kanthi rega sing ora dingerteni!). Coba ton kombinasi, gunakake praktik paling apik, ngoyak kata kunci sing ngowahi kanthi strategi organik kanggo nyuda biaya saben timbal, lan ngonversi akeh menyang perusahaan sampeyan. Mbayar saben klik minangka kanca sing paling digoleki organik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.