8 Alasan Strategi Mbayar Saben Klik Sampeyan Gagal

mbayar per klik marketing

Sasi iki ing Edge Radio Web, kita mlaku liwat strategi mbayar per klik, ngrembug kasus panggunaan, lan nyedhiyakake akeh statistik lan informasi. Pemasar ngerti regane luar biasa sing bisa diduweni pemasaran bayar per klik kanggo nggedhekake nalika sampeyan ora duwe wewenang telusuran, entuk petunjuk, lan njupuk pamirsa sing relevan sing wis siyap tuku.

Ngandika, tanggepan umum sing kita rungokake ing kalangan PPC yaiku:

Oh, kita nyoba PPC lan ora bisa digunakake.

Banjur kita fokus ing apa definisi kasebut nampa yaiku lan terus golek kesalahan karo strategi sing digunakake. Aku bakal jujur ​​amarga aku ora weruh ana siji klien gagal nggunakake bayar per klik nalika kampanye diawasi, dieksekusi kanthi apik, dites, lan dilaporake kanthi akurat. Iki minangka alasan yen kita ndeleng PPC gagal:

  • prasetya - Pelanggan pengin nyoba tes banyu karo PPC nanging ora pengin mlebu kabeh. Mbok mung pengin awis kupon $ 100 sing ditampa ing surat. Apa wae, anggaran awal sithik banget nganti ora cukup kanggo nyoba kombinasi tembung kunci sing cukup, ora kalebu istilah sing ora relevan, lan entuk petunjuk sing cukup kanggo ngasilake apa skor kualitase wis apik lan strategi tembung kunci apa sing bakal digunakake. Investasi awal sampeyan kudu luwih gedhe sacara eksponensial tinimbang sing dienggo saben wulan ing PPC kanggo nyoba, ngukur, nambah lan nyetel pangarepan babagan biaya saben timbal, kualitas timbal, lan nilai konversi. PPC dudu kampanye utawa proyek tunggal, nanging proses sing bisa ditambah kanthi suwe lan mbutuhake manajemen dening personel sing mumpuni.
  • Ora Ana Kaca Landing - Nalika ngeklik iklan PPC lan nggawa menyang kaca ngarep, aku langsung ora mripat. Kaca ngarep minangka peta kanggo konten sampeyan, nanging nalika telusuran, aku menehi tembung kunci sing digoleki. Sampeyan kudu duwe puluhan, utawa ora atusan, kaca landas sing fokus utamane kanggo tembung kunci sing sampeyan targetake!
  • Pilihan Konversi - Ora kabeh wong pengin tuku saka klik iklan PPC. Sawetara ana ing awal proses nggawe keputusan lan pengin riset. Nyedhiyakake opsi kanggo langganan, ndownload papan putih, ndhaptar kanggo demo, utawa opsi liyane yaiku kabeh konversi sing bisa nggawe pangguna telusuran dadi pengunjung sing luwih akeh. Lan amarga dheweke ora mlebu, ora ateges ora bakal mlebu, mula sampeyan kudu nglacak kegiatan liyane sing nyebabake konversi. Apa sampeyan ngerti pirang-pirang pelanggan sing miwiti unduhan whitepaper? Utawa langganan email? Temokake supaya sampeyan bisa nggawe sawetara tawaran kasebut ing kampanye PPC.
  • Pelacakan Kampanye Ora Apik - Aku mesthi kaget nalika perusahaan duwe siji kaca landas sing mbukak lalu lintas organik lan mbayar, nanging ora duwe pelacakan kampanye kanggo mbedakake loro kasebut Analytics. Kanthi tembung liya, PPC bisa uga minangka strategi sing apik - ora bisa ngerti kanthi ndeleng Analytics. Goleki agensi kanggo mbantu ngatur Analytics kanthi bener supaya sampeyan bisa ngukur sukses kampanye kanthi akurat.
  • Ora Ana Lacak telpon - Saben bisnis kudu duwe Pelacakan panggilan integral Analytics ing situs kasebut. Nalika jagad iki dadi seluler, saya akeh sing ora bisa nonton video utawa maca whitepaper lan mung menehi nomer telpon. Kita duwe klien sing salah babagan upaya pemasaran lan ngubungake kabeh telpon menyang media tradisional kaya televisi lan radio. Nalika segmen kasebut ndamel telpon DO, kita ngerti manawa kampanye klik sing dibayar uga pantes dianugerahi lalu lintas telpon, nanging kita ora bisa ngukur nganti investasi ing solusi.
  • Ora Ana Tes - Nggawe kaca kebangkrutan ora cukup. Werna tombol utawa uga arah mripate wong ing gambar foto saham bisa nyebabake tingkat konversi kaca kebangkrutan. Pengujian Kaca Landing minangka elemen kritis saben kampanye mbayar saben klik. Sampeyan kudu nyoba kabeh elemen kanggo ngoptimalake CTR lan ROI sakabehe kampanye mbayar.
  • Konten sing Apik - Skor kualitas uga nyakup kualitas konten ing kaca kebangkrutan lan konversi pancen kena pengaruh karo kualitas informasi ing saindhenging situs sampeyan. Sawetara titik peluru ora bakal ngethok. Video, testimoni, kasus panggunaan, data dhukungan, logo klien, foto staf… konten sampeyan kudu cukup cukup kanggo pengunjung supaya bisa dipercaya manawa bisa entuk informasi sing dibutuhake nalika ngisi formulir.
  • Kurang Gol - Kita bubar duwe prospek mlebu lan seneng banget amarga wis nemtokake target - dheweke kepengin ngasilake 7: 1 ing kampanye telusuran sing dibayar. Ngerti target, tingkat konversi, lan rata-rata wektu kanggo ngonversi mbantu agensi PPC ngerti jinis panjaluk sing kudu dikasilake, dhuwit sing kudu dibuwang saben timbal, lan suwene wektu panuju kanggo ngonversi. Dheweke bakal bisa ngatur kampanye kanthi cocog lan mbantu sampeyan nemtokake anggaran supaya sukses.

Thanks kanggo Erin ing Strategi Situs kanggo ngrembug sawetara tips iki - priksa manawa sampeyan kudu milih Edge Radio Web lan rungokake kita ing Stitcher, BlogTalkRadio, iTunes, MarketingPodcasts utawa saluran distribusi podcast liyane!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.