Tips Lengkap Kanggo Nambah ROI Pariwara Pay Per Klik

dhaptar priksa tips ppc

Nalika iki infographic saka Datadial negara kanggo usaha cilik, Aku sejatine bakal bisa nggarap sawetara perusahaan lan bisnis gedhe sing ora nggunakake akeh tips iki! Iki bisa dadi dhaptar tips paling lengkap sing dakdeleng nalika nggunakake pariwara bayar per klik ing Google kanthi luwih efektif.

Preduli industri sampeyan, taktik sing sampeyan bisa digunakake supaya luwih gampang manajemen PPC tetep padha. Infographic iki (saka Datadial kanggo sampeyan, kanthi katresnan) ngilangi 53 pertimbangan kanggo sukses Pay-Per-Click. 53 Langkah Sukses Sukses PPC kanggo Bisnis Cilik

Tip Pay Per Click

  1. Pertandhingan Kata Kunci - nyampur istilah telusuran sing jembar lan spesifik liwat wektu.
  1. Ads - Coba macem-macem pitakon telusuran lan kombinasi iklan.
  2. Competition - Apa rega lan olahpesen sing digunakake pesaing sampeyan?
  3. Ekstensi Ad - Ekstensi ndorong keterlibatan sing luwih gedhe lan ora mbayar dhuwit tambahan.
  1. Kata Kunci Long-Tail - asring regane luwih murah, relevan banget, lan nyebabake konversi luwih gedhe.
  2. Kata Kunci Dinamis - kanthi otomatis ngganti tembung kunci ing iklan bisa nambah relevansi lan tarif konversi.
  1. Aja Mbuang Klik - gunakake tembung kunci negatif kanggo ngindhari kombinasi sing ora ana gandhengane sing ora digandhengake pangguna sing digoleki.
  1. test - mirsani data, ngapiki apa sing ora bisa digunakake lan nyaring apa sing ora.
  2. Konsistensi - priksa manawa umbah-umbah lan nada sampeyan cocog karo merek lan konten sampeyan.

Ngerteni Panelusuran lan Analytics Web sampeyan

  1. Multi-saluran - panelitian panelitian, tampilan, blanja, saluran seluler lan video.
  2. Generic - ngindhari istilah telusuran umum sing bisa nambah biaya lan lalu lintas, nanging ora nyebabake konversi.
  3. Lokasi - yen sampeyan mbukak bisnis lokal utawa macem-macem lokal, atur target lokasi.
  1. Demografi - targetake pamirsa miturut umur, jenis kelamin lan ciri liyane.
  1. Best Practices - priksa manawa pariwara sampeyan selaras karo pedoman.
  2. Data - njupuk data sing sampeyan bisa kanggo nyetel strategi sampeyan.
  3. Forms - njaga formulir sing ringkes lan manis.
  4. njelasno - analisa data sampeyan kanggo ngenali kesempatan.

Pariwara Kontekstual, Iklan Tampilan

  1. Remarket - hubungi pengunjung sawise nggunakake situs sampeyan banjur budhal.
  1. piranti - coba target ing seluler, desktop utawa kalorone kanggo ngenali beda.
  2. Klik kanggo Nelpon - nawakake cara kanggo iklan seluler kanggo telpon langsung saka pariwara.
  1. Kepatihan - nggawe gambar sampeyan bisa diklik kanthi cetha.
  2. Rating lan Ulasan Penjual - kalebu rating lan review kanggo kapercayan sing luwih dhuwur.
  1. URL - kalebu tembung kunci ing slug link sampeyan.
  2. Graphics - gunakake grafis sing relevan.

Pariwara Kontekstual, Iklan Tampilan

  1. kacepetan - nambah kacepetan kaca bakal nambah skor kualitas iklan sampeyan.
  1. Graphics - gunakake grafis sing relevan.
  2. responsif - priksa manawa situs web sampeyan responsif kanggo ndeleng seluler utawa desktop.
  3. Langganan - tambahake lengganan newsletter kanggo tetep melu pengunjung sing minat.
  4. Optimization - nyuda jumlah klik sing dibutuhake kanggo ngonversi.
  5. Testimoni - nampilake testimoni ing situs sampeyan kanggo kapercayan.

Iku mung sawetara tips sing paling penting, iki kabeh infographic:

Tip Pay Per Click kanggo Google

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.