PaveAI: Pungkasan Ana Wong Wangsulan ing Google Analytics!

analytics ai

Wis pirang-pirang taun, kita berjuang karo klien lan profesional nggawe keputusan sing ora apik Analytics. Ana sawetara kekurangan, utamane kanthi Google Analytics, sing ora asring dingerteni wong:

  • Lalu Lintas Palsu - Analytics lalu lintas ora kalebu kunjungan sing digawe bot. Masalahe yaiku ana pirang-pirang bot ing njaba sing ora nggawe identitas minangka bot. Dheweke ngunjungi sapisan sedhela, kanthi nambah tarif bouncing lan nyuda wektu ing situs. Tanpa nyaring kanthi bener, sampeyan bisa njupuk sawetara keputusan sing salah.
  • Lalu Lintas Hantu / Spam Referensi - Ana wong cubluk ing kana sing ngrusak sampeyan Analytics piksel lan drive lalu lintas sampeyan nuduhake yen dheweke minangka situs rujukan kanggo sampeyan. Sampeyan ora bisa ngalangi amarga ora ngunjungi situs sampeyan! Maneh, ora nyaring kunjungan saka sampeyan bisa nyebabake keputusan sampeyan.
  • Lalu Lintas sing Ora Disengaja - kepiye pengunjung sing sengaja teka ing situs sampeyan, nanging lunga amarga dheweke golek barang liya? Kita duwe klien yen duwe peringkat paling dhuwur kanggo kode panggilan stasiun radio lokal. Saben ana kontes ing radio, lalu lintas padha rame. Kita mbusak kaca kasebut lan njaluk supaya dicopot saka mesin telusuran - nanging sadurunge ngrusak tim pemasaran ing kana sing ora bisa nemokake.

Dadi, kepiye cara nyaring lan segmen sampeyan Analytics data menyang segmen statistik sing bisa digunakake, sing bisa digunakake kanggo nganalisa kanthi bener tumindak para pengunjung?

PaveAI: Wawasan Analytics Otomatis

Sugeng Rawuh, PaveAI. PaveAI ngidini sampeyan nggabungake Google Analytics, Google Search Console, Google Adwords, Facebook Ads, Instagram Ads (liwat Facebook Business Manager) lan Twitter Ads. Platform kasebut banjur nggunakake algoritma AI lan macem-macem klasifikasi statistik adhedhasar data pemasaran sampeyan kanggo nglacak kabeh data sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan sing mantep. Laporan kasebut malah nyedhiyakake segmen lan kemungkinan dadi pelanggan utama.

Kita wis conto sawetara sistem sing ngowahi Google Analytics dadi Inggris modern lan nampilake sawetara laporan sing apik banget. Lan kita wis ngrusak pirang-pirang alat dashboard ing kana ... nanging ora ana sing menehi ringkesan sing dibutuhake kanggo klien uga ora menehi wawasan sing dibutuhake kanggo nyetel. PaveAI iya kalorone! Kasunyatan manawa uga bakal dilaporake babagan sampeyan Analytics target lan durasi sesi uga larang regane. Mangkene a laporan sampel:

Laporan Sampel PaveAI - Generasi Utama

PaveAI wis ngolah data luwih saka 400 yuta pengunjung saben wulan. Dheweke mbusak spam referrer kanthi otomatis lan uga nggawa data langganan buletin sampeyan.

PaveAI: Keuntungan lan Kasus Gunakake

Ing pathokan, PaveAI wis mbantu pelanggan entuk paningkatan rata-rata 37% generasi timbal utawa penghasilan sawise telung wulan, lan rata-rata 2x penylametan kanggo agensi sajrone setaun. Ora preduli wektu, dheweke nulungi para pemasar supaya bisa nganalisa lan nyusun laporan saka sistem sing beda-beda.

Mlebu kanggo Uji Coba PaveAI Gratis 14 Dina

Regane terjangkau banget amarga regane data sing diwenehake. PaveAI uga kasedhiya lisensi perusahaan, lisensi agensi, lan dhaptar putih.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.