Kita Menang!

Agustus kepungkur aku nulis babagan proyek anyar at Patronpath. Iki wis tantangan suwene 8 wulan ing Patronpath nanging bisnis kasebut kabukten bola-bali. Kuartal pertama luwih gedhe tinimbang taun kepungkur lan klien duwe pertumbuhan digit kaping pindho kanthi nggunakake solusi pemasaran lan e-commerce.

Mau bengi, kita menang Anugrah Mira kanggo Perusahaan Gazelle Teknologi Informasi Indiana!
mira patronpath

Sisih paling angel ing upaya yaiku, integrasi karo sistem Restaurant POS. Mung ana sawetara industri sing nggunakake teknologi anyar - umume sing isih ana ing jagad file batch, Access Databases lan uga FoxPro. Kita duwe kerangka kerja sing apik kanggo ngrampungake sing ora beda karo solusi liyane lan bangga karo integrasi POS.

Kita uga duwe meh akeh ing corong implementasine kaya saiki! Supaya aku kerja lembur kanthi otomatis lan nyederhanakake implementasine. Matur nuwun sanget amarga kita duwe tim sing apik ing Patronpath. Mark Gallo, Presiden, ngerti industri ing njaba lan ing njaba. Chad Hankinson minangka salesman paling apik sing aku nate kerja sama - dheweke ora nate mandheg nalika adol rampung - dheweke terus kerja bareng karo para klien ing implementasine lan liya-liyane. Karyawan sing paling anyar yaiku Tammy Heath, Manajer Akun, lan Marty Bird, Direktur Pemasaran.

Tammy minangka Manajer Akun sing apik sing peduli karo klien. Marty wis dadi titah kanggo aku, kanthi pribadi, amarga dheweke ngatur lan nggawe program pemasaran email lan ngupayakake nglancarake operasi internal kanthi ngetrapake Salesforce bebarengan karo alat sing saiki digunakake, Google Apps lan TargetTrget.

Tim uga ora mandheg. Kristian Andersen lan Associates wis kasedhiya karo ngarsane web apik tenan lan merek. Lan kita terus njaluk konsultasi terus saka dewan - sing ngatur bisnis kaya Autobase, KesehatanX, Bank Internet Pisanan lan Piranti Lunak RICS.

Pencet Pencet: Patronpath Menang Penghargaan Techpoint MIRA

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Woo-Hoo! Penghargaan apik tenan lan pantes, Doug. Ketemu sampeyan ing NRA minangka titik utama kanggo tim Kwingo.

    Sawetara wong nggawe barang sing ala; sawetara wong nggawe Stuff Useful. Sampeyan nggawe Barang sing migunani - apik kanggo sampeyan

  3. 3
  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.