Patronpath Nggawe Presensi Web Anyar

Nalika aku lagi nyewa pisanan Patronpath, I was horrified (yes, that's accurate) at the website that was up. It was pure flash, no pages, no back-end optimization (although SWFObject was loaded), no means of updating the content… and most of all, no traffic.

Iki minangka situs sing larang regane, tanpa investasi. Nalika nyedhaki agensi sing nggawe situs kasebut, ora ana pangapura. Nyatane, nalika aku ngeluh babagan SEO, dheweke menehi kontrak larang liyane kanggo ngoptimalake situs kasebut. Iku jerami pungkasan! Ora ana agensi kanthi ati nurani sing bakal nggawe situs sing ora bisa ditemokake.

Cukup saka bengak-bengok! Mark Gallo lan aku kerja bareng Mitra merek lan Pemasaran ing Kristian Andersen lan kudu ngrancang situs kanggo kita, sing dileksanakake karo Imavex's content management system. Kristian duwe talenta luar biasa ing organisasine.

Kita ngliwati sawetara pengulangan situs kasebut sadurunge ngrampungake tata letak iki. Aku yakin bisa ngomong babagan profesionalisme perusahaan uga kekuwatan sing diwiwiti karo merek!

The site is now live, and it's absolutely beautiful and very simple to navigate. (In case you're wondering – yes, blogging will be a feature in the future). Here's a screenshot:
situs patronpath

I'm glad this was one aspect we were able to deliver on before hiring our new Director of Marketing, Marty Bird! I would have hated to have handed off the old site.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.