Rant: Konflik Sandi lan Pengalaman Panganggo

Depositphotos 16369125 s

Mbok keputusan sing paling apik sing dakkirim taun iki babagan produktivitas lan keamanan mlebu Dashlane. Aku ora njaga kabeh sandhi kanggo seluler, desktop lan web ing sistem sing enkripsi sing aman. Sejatine, aku malah ora ngerti apa sandhi maneh wiwit nggunakake Dashlane Chrome Plugin kanggo mlebu liwat web, Versi Desktop kanggo aplikasi, lan Aplikasi Seluler kanggo mlebu Aplikasi Mobile.

Dashlane duwe sawetara fitur tambahan sing aku seneng. Pisanan, aku bisa nuduhake sandhi karo pangguna sing sah - apik kanggo manajer kantor, akuntan, manajer proyek, lan pangembang. Aku bisa menehi akses lengkap kanggo ndeleng sandhi utawa hak winates kanggo nggunakake. Lan dheweke nawakake kontak darurat sing bisa dakwujudake. Yen, amarga ana sebab apa wae, aku ora bisa menehi ijin marang wong liya saka dhaptar darurat - dheweke bisa njaluk akses. Yen aku ora nanggapi sajrone wektu tartamtu, dheweke bakal entuk akses menyang Pendhaftaran Dashlane akun.

Amarga nggunakake ing piranti, jaringan, lan platform - aku seneng duwe siji gudang utama kanggo saben mlebu uga jejak audit. Dashlane uga ngandhani sandhi sing endi sing ora cukup rumit lan menehi risiko. Saiki aku duwe sandhi sing unik lan kuat sing beda kanggo saben sistem sing mlebu. Dadi, yen ana wong sing entuk sandhi, dheweke ora entuk akses menyang saben layanan. Lan yen dheweke nyoba mlebu menyang Dashlane, aku kudu menehi wewenang kanggo saben piranti anyar sing nyoba mlebu.

Sing nggawe aku masalah karo sandhi. Dashlane wis nggawe uripku kaping sepuluh luwih gampang, nanging sawetara aplikasi nggawe uripku tikel kaping luwih angel. Aku lara banget kudu ngetik sandhi saben 2 detik kanggo platform sing padha. Nganyari app… sampeyan kudu mlebu. Download lagu… sampeyan kudu ngetik sandhi. Ganti setelan administratif… sampeyan kudu ngetik sandhi. Iki sanajan kasunyatane Aku wis mlebu ing sesi sing padha!

Aja njaluk wong nggawe tembung sandhi sing rumit lan angel sing ora bisa dingerteni ing sak layar… banjur ajak supaya dikirim tembung sandhi ing saben tumindak sabanjure sajrone pangguna pengalaman! Kanthi sistem kaya Dashlane, aku ora ngeling-eling sandhi maneh, aku mung nyalin lan nempel. Iki tegese aku kudu mlebu menyang Dashlane, nyalin tembung sandhi, mbukak aplikasi, ngirim sandhi, lan banjur tetep nempel ing saben panjaluk sawise iku.

Aku seneng yen sawetara aplikasi seluler pindhah menyang kode 4 digit utawa urutan geser, mula ora ngirim kabeh tembung sandhi 14 karakter nganggo tutup, nomer, simbol, lan liya-liyane. Aku uga seneng kasunyatane yen aku bisa nggunakake bekas driji ing piranti iOS kanggo keasliane nganggo sawetara aplikasi (kabeh kudu duwe iki!).

Nawakake wong sing duwe tembung sandhi sing aman banget, luwih gampang kanggo maju liwat platform. Aku ora preduli ngetrapake wektu lan mbutuhake tembung sandhi maneh, nanging nalika ana ing aplikasi kasebut, pancen lucu banget.

Pengungkapan: Yen sampeyan mlebu a Dashlane akun karo Pendhaftaran Dashlane link ing ndhuwur, aku entuk 6 wulan Dashlane premium!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.