3 Tips kanggo Pemasar kanggo Amanake Sandhi Media Sosial

Depositphotos 16243915 s

Ing minggu kepungkur, kita nyoba golek sandhi kanggo klien youtube akun Ora ana sing luwih mbebayani lan mbuwang-mbuwang wektu kanggo kabeh wong tinimbang nindakake iki. Masalahe yaiku karyawan sing mung ngatur akun kasebut kanthi cepet nilar perusahaan - lan ora miturut syarat sing paling apik. Kita nindakake sing paling apik minangka mediator kanggo nyoba njupuk sandhi, nanging jarene ora ngerti apa maneh.

Mesthi wae, Google ora nulungi takon babagan verifikasi kaya wulan lan taun sampeyan mbukak akun, pitakon rahasia (karyawan sing wis ora ana maneh) banjur nawakake nggawe pesen teks… menyang garis tanah perusahaan sing ora bisa nampa.

Paling ora, kita ngerti akun kasebut aman lan ora bisa diakses. Skenario kasus paling ala yaiku akun sing diretas, mula ora ana cara kanggo mbalekake ing kontrol merek. Kepercayaan minangka komponen kritis transaksi apa wae kanthi online, mula yen ndeleng merek sing diretas bisa nyebabake pengaruh dramatis. Ora cukup mung njaluk alesan maneh - sampeyan kudu ngupayakake supaya bisa nyegah. Mangkene 3 cara supaya sampeyan ora bisa hack akun marketing:

  1. Gunakake Verifikasi Seluler - Verifikasi seluler utawa Verifikasi 2 langkah saiki kasedhiya ing saben situs sosial utama (Twitter, Facebook, Google, LinkedIn). Intine, nalika sampeyan mlebu saka piranti anyar (utawa kadang piranti apa wae), sampeyan bakal dikirim kode liyane kanggo divalidasi liwat pesen teks utawa email. Kanthi tembung liyane, supaya ana sing ngganti utawa hack tembung sandhi sampeyan ing akun sosial, dheweke uga butuh akses menyang ponsel sing digunakake kanggo validasi. Aku nggunakake nang endi wae. Yen sampeyan duwe sawetara wong sing otentikasi menyang akun sing padha, saiki sampeyan duwe wong tengah sing uga dikabari.
  2. Gunakake Aplikasi Perusahaan Pihak Ketiga - Aja nyebarake sandhi menyang karyawan utawa agensi kanthi nggunakake aplikasi pihak katelu kanggo nerbitake akun kasebut. Kita seneng Hootsuite. Kanthi cara iki, kita bisa nambah lan mbusak pangguna kanthi gampang saka akun, utawa entuk akses menyang akun klien, tanpa kudu ngerti sandhi utawa menehi. Yen padha hack akun pihak katelu, paling ora ora bisa nggawe akun sosial utama sampeyan! Sampeyan uga biasane bisa nglacak gangguan sing luwih gampang kanggo wong sing nerbitake lan mbusak akun kanthi gampang. Youtube pancen duwe katrampilan kanggo manajer, uga Facebook kanggo Bisnis. Yen karyawan utawa agensi ninggalake ... mung culake saka dhaptar akses.
  3. Gunakake Pangatur Sandi - Panganggone alat kanggo ngatur sandhi ora mung supaya luwih gampang mlebu, yaiku nggunakake tembung sandhi sing kuwat banget, macem-macem sandhi kanggo saben layanan lan asring diganti saben-saben. We tresna Dashlane lan nyaranake banget - dheweke duwe plugin browser, aplikasi seluler, lan fitur sing apik. Dheweke malah milih pilihan sandhi (utawa pilih salah siji kanggo sampeyan). Kita seneng banget kemampuan nuduhake sandhi kanggo situs web kanthi akses winates. Pangguna bisa mlebu nggunakake platform Dashlane nanging ora bisa ndeleng tembung sandhi.

Kelangan akses menyang akun media sosial iku ngisin-isini lan nyeri sirah sing ora perlu, preduli diretas utawa pegawe mandheg, utawa dipecat utawa dipecat. Wektu, usaha, lan frustasi kanggo nyoba supaya akun sampeyan ora bisa dikontrol maneh, yen ora mbebayani nyebarke sandhi sederhana kanggo njero lan eksternal. Aja gampang nggawe sampeyan nggunakake manajer sandhi, otentikasi rong faktor, lan kapabilitas perusahaan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.