Push Marketing Evolving karo Passbook

passbook apple

Aku bubar wiwit nggunakake Buku Buku ing iPhone nalika ngunjungi Starbucks. Sanajan aku bangga karo Kertu Emas Starbucks, Aku seneng nyuda kekandelan dompet nganggo siji kertu. Aku mung menehi barista telponku lan dheweke bisa mindhai kertu hadiah ing kana! Nggunakake aplikasi Starbuck, aku uga bisa mbukak kertu langsung saka telpon uga.

passbook apple

Web Sabanjure bubar nindakake a kirim kabeh babagan Passbook lan kepiye bisnis kudu mlumpat, nanging komentar ing kiriman kasebut pancen saya nggatekake. Amarga Apple Integrasi Passbook kanthi layanan notifikasi, pass dadi kesempatan premium kanggo bisnis supaya gampang nganyari update menyang para pangguna.

Mangkene komentar saka Jim Passell babagan artikel kasebut, nerangake investasi paling gedhe:

Kabeh pelanggan sing wis entuk bathi, entuk nganyari saben minggu babagan tawaran anyar. Lulus kasebut menehi refresh utawa menehi kabar marang dheweke. Utawa aku ngirim pengumuman babagan penjualan sing bakal teka, utawa cathetan pribadi saka manajer toko, utawa liya-liyane. Dadi passku tetep ana ing sisih ndhuwur dompet lan dadi saluranku kanggo komunikasi karo dheweke. Dheweke dadi pelanggan permanen, sanajan bisa diwiwiti mung clipper kupon.

Ayo diadhepi. Kothak mlebu diganggu karo masalah saringan spam lan konsumen dadi ora bisa nggawe pemasaran email. Nalika isih ana laba investasi sing luar biasa amarga email sing murah, entuk perhatian minangka masalah sing saya akeh. Pesen teks minangka teknologi push liyane sing hebat, nanging konsumen asring ragu-ragu lengganan lan ngeculake nomer telpon kanggo akses. Notifikasi push liwat aplikasi seluler lan aplikasi kaya Passbook bisa uga paling apik push marketing kesempatan.

Kita uga wis ngrembug Geofencing, taktik pemasaran adhedhasar jarak sing nggabungake SMS (olahpesen teks) utawa pemasaran Bluetooth. Sawise piranti seluler sampeyan entuk jangkauan, sampeyan bisa push kabar. Uga, Passbook nawakake geolokasi uga strategi. Sampeyan bisa kanthi harfiah meksa nganyari update nalika ana wong sing cedhak karo geografis tartamtu. Paling apik, sampeyan ora butuh teknologi tambahan kanggo ndhukung amarga dibangun langsung saka layanan geolokasi seluler.

Amarga Passbook wis mbutuhake registrasi tiket, tiket pesawat, kupon utawa program loyalitas, iki uga pangguna sing paling sampeyan lakoni. Dheweke wis aktif ngupayakake hubungan karo perusahaan sampeyan. Lan dhukungan ora diwatesi mung kanggo piranti iOS, Attido Mobile wis dikembangake PassWallet, aplikasi Android sing uga nyedhiyakake paket pass standar.

Sampeyan bisa nggawe Pass dhewe karo aplikasi iOS nggunakake perpustakaan asli, utawa sampeyan bisa nggunakake SDK kaya Passlot. Perusahaan pangembangan lan manajemen pihak katelu kalebu DompetKit, Passdock, PassTools, Passages, PassRocket lan PassKit.

5 Komentar

  1. 1

    Hi Douglas,

    Aku ngedegaken / CEO saka PassTools, lan kita siji saka pimpinan saka papan bangunan pass berkembang. Bakal appreciate sampeyan kalebu kita ing dhaftar Panjenengan uga.

    Thanks,

    Joe

  2. 3

    Tulisan sing apik Douglas!

    Aku mimpin tim produk ing Vibes (http://www.vibes.com), perusahaan teknologi pemasaran seluler sing nggarap merek lan pengecer kanggo nggawe hubungan langsung lan tahan suwe karo para pelanggan. Kita nggawe taruhan ing Passbook, wis duwe kapabilitas manajemen siklus urip Pass terpadu (nggawe - ngirim - ngatur - nganalisa - target maneh) menyang platform kita. Kita wis ngluncurake Program Beta Passbook lan duwe pirang-pirang merek nasional sing pengin nggunakake kemampuan Passbook minangka bagean saka strategi pemasaran seluler sing luwih akeh.

    Aku wanted kanggo echo kasenengan bab Passbook. Aku yakin bakal ngrevolusi cara merek melu karo pelanggan sing setya lan kadhangkala setya. Lan wis nyurung Google kanggo mikir maneh strategi Google Wallet.

  3. 4

    Artikel sing apik, lan matur nuwun kanggo nuduhake pilihan pangembangan pass. Ngelingi regane kanggo konsumen lan pemasar, nggumunake yen luwih akeh perusahaan sing durung mlumpat ing papan kasebut nganti nambahake awake dhewe menyang Passbook. Sampeyan bener, pancen trep banget kanggo konsumen (aku wis nggunakake aplikasi Starbucks dhewe wiwit tuku iPhone5), lan mesthine kaya cara sing efektif kanggo pasar menyang pamirsa sing kesel informasi saiki. Looking nerusake kanggo ndeleng liyane bisnis gabung Passbook, lan njupuk nyisihaken saka plastik ing dompet.

  4. 5

    Great artikel Douglas lan matur nuwun kanggo sebutno.

    Kemampuan push mbokmenawa fitur paling rego saka Passbook. Klien lan mitra kita tansah kesengsem nalika pisanan nemu pesen layar kunci lan 'nganyari ngubengi'. Iku uga mbantu wong luwih nggabungake Passbook Pass menyang bisnis, lan melu karo pelanggan. IE padha ora mung mung ngleksanakake panggantos digital saka coupon statis utawa kertu kasetyan.

    Sapa wae bisa ngalami 'push update' iki kanggo awake dhewe saiki. Cukup download pass 'AbraKebabra' saka kaca ngarep lan flip Pass kanggo nyambung menyang URL Nganyari Pass. Video cepet iki nuduhake carane nindakake: http://youtu.be/D7i7RsP3MvE

    Yen sampeyan wis ora ngalami Passbook Push iku uga worth menehi iku; lan nalika AbraKebabra sampel Pass nggambaraké nganyari imbangan, kemungkinan sing limitless (minangka sembarang lapangan bisa dianyari lan 'di-push')

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.