Push Marketing Evolving karo Passbook

passbook apple

Aku bubar wiwit nggunakake Buku Buku ing iPhone nalika ngunjungi Starbucks. Sanajan aku bangga karo Kertu Emas Starbucks, Aku seneng nyuda kekandelan dompet nganggo siji kertu. Aku mung menehi barista telponku lan dheweke bisa mindhai kertu hadiah ing kana! Nggunakake aplikasi Starbuck, aku uga bisa mbukak kertu langsung saka telpon uga.

passbook apple

Web Sabanjure bubar nindakake a kirim kabeh babagan Passbook lan kepiye bisnis kudu mlumpat, nanging komentar ing kiriman kasebut pancen saya nggatekake. Amarga Apple Integrasi Passbook kanthi layanan notifikasi, pass dadi kesempatan premium kanggo bisnis supaya gampang nganyari update menyang para pangguna.

Mangkene komentar saka Jim Passell babagan artikel kasebut, nerangake investasi paling gedhe:

Kabeh pelanggan sing wis entuk bathi, entuk nganyari saben minggu babagan tawaran anyar. Lulus kasebut menehi refresh utawa menehi kabar marang dheweke. Utawa aku ngirim pengumuman babagan penjualan sing bakal teka, utawa cathetan pribadi saka manajer toko, utawa liya-liyane. Dadi passku tetep ana ing sisih ndhuwur dompet lan dadi saluranku kanggo komunikasi karo dheweke. Dheweke dadi pelanggan permanen, sanajan bisa diwiwiti mung clipper kupon.

Ayo diadhepi. Kothak mlebu diganggu karo masalah saringan spam lan konsumen dadi ora bisa nggawe pemasaran email. Nalika isih ana laba investasi sing luar biasa amarga email sing murah, mula manungsa waé dadi masalah. Pesen teks minangka teknologi push liyane sing hebat, nanging konsumen asring ragu-ragu lengganan lan ngeculake nomer telpon kanggo akses. Notifikasi push liwat aplikasi seluler lan aplikasi kaya Passbook bisa uga paling apik push marketing kesempatan.

Kita uga wis ngrembug Geofencing, taktik pemasaran adhedhasar jarak sing nggabungake SMS (olahpesen teks) utawa pemasaran Bluetooth. Sawise piranti seluler sampeyan entuk jangkauan, sampeyan bisa push kabar. Uga, Passbook nawakake geolokasi uga strategi. Sampeyan bisa kanthi harfiah meksa nganyari update nalika ana wong sing cedhak karo geografis tartamtu. Paling apik, sampeyan ora butuh teknologi tambahan kanggo ndhukung amarga dibangun langsung saka layanan geolokasi seluler.

Amarga Passbook wis mbutuhake registrasi tiket, tiket pesawat, kupon utawa program loyalitas, iki uga pangguna sing paling sampeyan lakoni. Dheweke wis aktif ngupayakake hubungan karo perusahaan sampeyan. Lan dhukungan ora diwatesi mung kanggo piranti iOS, Attido Mobile wis dikembangake PassWallet, aplikasi Android sing uga nyedhiyakake paket pass standar.

Sampeyan bisa nggawe Pass dhewe karo aplikasi iOS nggunakake perpustakaan asli, utawa sampeyan bisa nggunakake SDK kaya Passslot. Perusahaan pangembangan lan manajemen pihak katelu kalebu WalletKit, Passdock, PassTools, Passages, PassRocket lan PassKit.

5 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,

    Aku minangka pendiri / CEO PassTools, lan kita minangka salah sawijining pimpinan ruang bangunan pass sing berkembang. Bakal seneng sampeyan kalebu uga ing dhaptar.

    Thanks,

    Joe

  2. 3

    Uga ditulis Douglas!

    Aku memimpin tim produk ing Vibes (http://www.vibes.com), perusahaan teknologi pemasaran seluler sing nggarap merek lan pengecer kanggo nggawe hubungan sing cepet lan tahan lama karo para pelanggan. Kita wis nggawe taruhan ing Passbook, wis duwe kapabilitas manajemen siklus urip integral (nggawe - ngirim - ngatur - nganalisa - target maneh) menyang platform. Kita wis ngluncurake Program Beta Passbook lan duwe sawetara merek nasional sing gedhe kanggo nggunakake kapabilitas Passbook minangka bagean saka strategi pemasaran seluler sing luwih jembar.

    Aku pengin menehi semangat babagan Passbook. Aku percaya bakal merevolusi cara merek karo para pelanggan sing setia lan kadang-kadang setya. Lan wis meksa Google mikir maneh strategi Google Wallet.

  3. 4

    Artikel sing apik, lan matur nuwun kanggo nuduhake pilihan pangembangan pass. Ngelingi regane kanggo konsumen lan pemasar, kaget yen akeh perusahaan sing durung mlumpat nalika nambahake Passbook. Bener, iku pancen trep banget kanggo konsumen (aku wis nggunakake aplikasi Starbucks wiwit tuku iPhone5), lan mesthi katon minangka cara sing efektif banget kanggo masarakke para pamirsa sing lagi kesel. Ngarep-arep bisa ndeleng luwih akeh bisnis sing gabung karo Passbook, lan ngilangi plastik ing dompetku.

  4. 5

    Artikel Douglas sing apik lan matur nuwun amarga wis kasebut.

    Kemampuan push bisa uga minangka fitur Passbook sing paling dihargai. Klien lan mitra kita mesthi kesengsem nalika pisanan nemu pesen layar kunci lan 'nganyari ngubengi'. Iki uga mbantu dheweke nggabungake Passbook Passes menyang bisnise, lan melu karo pelanggan. yaiku ora mung ngetrapake penggantian digital saka kupon statis utawa kertu kasetyan.

    Sapa wae saiki bisa ngrasakake 'push update'. Cukup download pass 'AbraKebabra' saka kaca ngarep lan baleni Pass kanggo ngubungake URL Pass Update. Video cepet iki nuduhake cara nggawe: http://youtu.be/D7i7RsP3MvE

    Yen sampeyan durung ngalami Passbook Push, mula luwih becik sampeyan nyoba; lan nalika Pass sampel AbraKebabra nggambarake nganyari imbangan, kemungkinan ora ana watese (amarga kolom apa wae bisa dianyari lan 'di-push')

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.