PassbeeMedia: Kupon Seluler Komprehensif, Dompet lan Platform Kasetyan

kampanye pemasaran seluler passbeemedia

PassbeeMedia ngidini pangguna nggawe kanthi gampang lan nyebarake siyap seluler Passbook Apple, Dompet Google lan Samsung tawaran lokal, tawaran, lan kupon kanggo pelanggan ing saindenging jagad kanthi platform mandhiri kanthi sederhana sing tekan konsumen sing lagi online lan ing piranti seluler.

Nalika platform pemasaran seluler liyane nawakake sawetara fitur, PassbeeMedia nduweni alat pemasaran seluler lengkap - kalebu kupon kode QR, olahpesen teks, tiket digital, dompet digital, iBeacon, program loyalitas lan kertu, URL sing disingkat, lan uga program whitelabel kanggo agensi.

PBM_QRcode

Cara Miwiti PassbeeMedia

  1. Pilih salah siji saka patang rencana rega sing lengkap sing paling cocog karo bisnis sampeyan. Saka bisnis individu lan cilik, nganti bisnis ukuran menengah utawa perusahaan gedhe.
  2. Mbangun Penawaran Sampeyan - Pilih salah sawijining template profesional sing wis dirancang kanggo ngatur kampanye. Utawa yen sampeyan nggawe desain sing pengin digunakake maneh, sampeyan bisa nyimpen minangka template anyar.
  3. Distribusi & Pasar - Nggunakake kekuatan penuh Platform Media Sosial, SMS lan Email kanggo nyambung karo kabeh calon pelanggan.
  4. Lacak tawaran sampeyan kanggo tren, pamisahan pangguna lan kinerja platform nggunakake dashboard analitik PassbeeMedia.

Pengungkapan: Kita afiliasi saka Passbeemedia!
gambar 2260935 11631892

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.