PartnerStack: Ngatur Afiliasi, Reseller, lan Mitra Sampeyan

PartnerStack PRM - Manajemen Hubungan Partner

Jagad iki digital lan luwih akeh sesambungan lan keterlibatan kasebut kedadeyan online tinimbang sadurunge. Malah perusahaan tradisional pindhah adol, layanan, lan keterlibatan kanthi online… iku normal banget wiwit pandemi lan kunci.

Pemasaran kanthi lisan minangka aspek kritis ing saben bisnis. Ing pangertene tradisional, rujukan kasebut bisa uga ora efisien ... ngirim nomer telpon utawa alamat email saka kolega lan ngenteni telpon bakal muni. Ing jagad digital, hubungan karo mitra sampeyan bisa ditangani, dilacak, lan dileksanakake kanthi online kanthi efektifitas banget.

Apa Manajemen Hubungan Partner (PRM)?

Manajemen hubungan mitra minangka sistem metodologi, strategi, platform, lan kemampuan adhedhasar web sing nulungi vendor kanggo ngatur hubungan mitra. Mitra bisa uga kalebu vendor liyane, referensi hulu lan hilir, pemasar afiliasi, lan reseller.

Program mitra ngowahi agensi, reseller, lan pemasar sing wis adol menyang pelanggan ideal dadi perpanjangan tim sales sampeyan. Pramila perusahaan SaaS sing paling cepet nggunakake kemitraan kanggo ndorong akuisisi, retensi, lan penghasilan, ngluwihi sing bisa ditindakake dhewe. 

PartnerStack PRM

PartnerStack minangka platform lan pasar Manajemen Hubungan Mitra. PartnerStack ora mung ngatur kemitraan - nggawe saluran penghasilan anyar kanthi menehi kekuwatan marang saben mitra supaya sukses.

PartnerStack mung siji platform manajemen mitra dirancang kanggo nyepetake penghasilan ambalan kanggo loro perusahaan lan mitra sing digarap - amarga mitra sampeyan sukses. Fitur lan mupangate kalebu:

  • Skala kaping saluran - Apa sampeyan pengin nutup luwih akeh transaksi, ngasilake luwih akeh utawa nggawa lalu lintas menyang kampanye sabanjure, PartnerStack dibangun kanggo ngatasi kabeh jinis kemitraan - lan kabeh sekaligus.
    • Lacak tautan, petunjuk, lan transaksi mitra ing PartnerStack
    • Semat program loyalitas pelanggan langsung menyang produk sampeyan
    • Adol langsung liwat jaringan distributor karo PartnerStack API

Manajemen Hubungan Partner Channel PartnerStack

  • Maksimalake kinerja mitra - Program sing prioritas nggawe bisa ngasilake luwih akeh. PartnerStack mbantu sampeyan nggawe pengalaman khusus kanggo saben saluran mitra, dadi mitra anyar dadi pemain paling apik.
    • Gawe klompok mitra kanthi struktur lan konten hadiah sing unik
    • Otomatisake onboarding mitra kanthi formulir khusus lan aliran email
    • Aset pemasaran mitra dadi host ing dashboard pasangan sampeyan

PartnerStack - Ngawasi Kinerja Mitra

  • Otomatis pembayaran mitra - Salah sawijining alasan umum perusahaan mindhah program menyang PartnerStack: dheweke bosen mbuwang wektu nggawe manawa mitra dibayar saben wulan. PartnerStack mbayar mitra kanggo sampeyan.
    • Nampa siji invoice saben wulan, sing dibayar nganggo kertu kredit utawa ACH
    • Mitra narik hadiah dhewe liwat Stripe utawa PayPal
    • Patuhi peraturan global lan menehi visibilitas tim keuangan

PartnerStack - Pelacakan lan Pembayaran Mitra

Kita nggunakake PartnerStack kanggo nguatake rujukan, afiliasi, lan penjualan pelanggan. Iki minangka solusi mandeg kanggo onboarding, aktivasi, pembayaran lan kabeh kebutuhan admin; upgrade anyar kanggo lanskap teknologi mitra sing ana.

Ty Lingley, Direktur Kemitraan sing Ora Diumumake

PartnerStack MarketPlace

PartnerStack duwe pasar aktif karo atusan perusahaan sing nggunakake piranti lunak, saéngga mitra (kaya aku) nggoleki lan ngenali kesempatan kanggo promosi alat sing apik. Dheweke duwe piranti lunak ing macem-macem vertikal - kalebu Sumber Daya Manusia, penjualan, pemasaran, akuntansi, pangembangan, produktivitas, media sosial, lan liya-liyane.

Pesen Demo PartnerStack Dina iki

Pengungkapan: Kita afiliasi saka PartnerStack!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.