Plugin SEO WordPress Paling apik: Rank Math

Rank Math SEO Plugin kanggo WordPress minangka plugin optimasi mesin telusuran sing entheng kanggo WordPress sing kalebu peta situs, potongan kaya, analisis konten, lan pangalihan.

WP Migrate: Cara Paling Gampang Kanggo Pisah Situs Tunggal Saka Multisite WordPress

Salah sawijining klien kita tuwuh nganti perusahaane pisah saka perusahaan induke. Masalahe yaiku perusahaan induk ngatur kabeh submerek liwat WordPress Multisite. Apa WordPress Multisite? WordPress Multisite minangka fitur unik sing dibangun ing WordPress sing ngidini kustomisasi lan ijin ing jaringan situs ing database siji lan conto hosting. Kita nate mbangun sawetara situs apartemen

Whatagraph: Multi-Channel, Monitoring Data Real-Time & Laporan Kanggo Agensi & Tim

Nalika meh kabeh platform dodolan lan martech duwe antarmuka nglaporake, akeh sing cukup kuat, ora bisa nyedhiyakake tampilan lengkap babagan pemasaran digital sampeyan. Minangka pemasar, kita nyoba kanggo sentralisasi pelaporan ing Analytics, nanging malah asring eksklusif kanggo aktivitas ing situs sampeyan tinimbang kabeh saluran sing sampeyan gunakake. Lan… yen sampeyan wis tau seneng nyoba mbangun laporan ing platform,

10 Langkah kanggo Nggawe Survei Online sing Efektif lan Apik

Alat survey online apik banget kanggo ngumpulake lan nganalisa data kanthi efektif lan efisien. Survei online sing digabung kanthi apik menehi informasi sing bisa ditindakake lan jelas kanggo keputusan bisnis sampeyan. Mbuwang wektu sing dibutuhake ing ngarep lan mbangun survey online sing apik bakal mbantu sampeyan entuk tingkat respon sing luwih dhuwur, lan data kualitas sing luwih dhuwur lan bakal luwih gampang kanggo ngrampungake responden. Ing ngisor iki 10 langkah kanggo mbantu nggawe survey sing efektif, nambah tingkat tanggapan sampeyan