Kasar: Analytics Publikasi Konten rampung kanthi bener

post pipa data visual

Yen perusahaan sampeyan nandur modal ing pangembangan konten, sampeyan bakal nemokake standar Analytics ora kurang saka frustasi. Mangkene sawetara sebab… penulis, kategori, tanggal publikasi lan menehi tag. Ana pitakon tartamtu sing dijaluk perusahaan sampeyan sing ora bisa dijawab:

  • Apa konten sing diterbitake ing wulan iki paling apik?
  • Panulis apa sing nggawe lalu lintas paling akeh menyang situs kita?
  • Tag apa sing paling populer?
  • Apa wae kategori konten sing paling populer?

Parse.ly mitra karo penerbit digital kanggo menehi wawasan pamirsa sing jelas liwat intuisi Analytics platform Ewonan panulis, editor, manajer situs, lan teknolog wis nggunakake Parse.ly kanggo ngerti konten sing ditarik menyang pengunjung situs web, lan apa sebabe. Dasbor lan API Parse.ly digunakake dening para pelanggan kanggo nggawe strategi digital sing sukses supaya bisa tuwuh lan melu pamirsa sing setya.

Parse.ly ngrampungake kinerja konten sampeyan dadi dashboard sing gampang dicerna, kalebu ringkesan, kinerja panganggit, piranti, tampilan sejarah, kinerja post, kinerja bagean, lan referer. Sampeyan uga bisa nggawe lan ngirim laporan.

Fitur Parse.ly kalebu:

  • Dasbor Konten - Dashboard konten wektu nyata Parse.ly sing saiki dipercaya karo staf luwih saka 700 situs lalu lintas paling dhuwur ing web, kalebu TechCrunch lan The Intercept. Ndhukung macem-macem metrik sing ora ana ing kothak, kayata tampilan, pengunjung, wektu, lan saham.
  • API - Parse.ly iku API ngringkes informasi babagan lalu lintas lan konten kanggo tujuan cepet nyedhiyakake cara kanggo nyedhiyakake link konten ing situs; jepretan lalu lintas kanggo ekspor data cepet; utawa integrasi sederhana saka data lalu lintas Parse.ly karo sistem manajemen konten sing ana. Minangka alat integrasi kanggo nyuntikake situs, aplikasi, lan laporan sing wis ana kanthi data Parse.ly - kalebu data lalu lintas wektu nyata.
  • Pipa Data - Pipa Data Parse.ly minangka API utama, ngirim data mentah babagan situs, aplikasi, lan pangguna, kanthi gangguan minimalis lan keluwesan maksimal. Cara sing apik kanggo mbukak kunci 100% data ing mburi Parse.ly's Analytics, lan analisa kanggo kabutuhan organisasi sampeyan dhewe. Umumé, lan bisa ndhukung acara khusus kanggo kabeh jinis. Kasengsem ngukur ambane gulung, tumindak bareng ing situs, klik rekomendasi konten, kesan iklan sing bisa dideleng, utawa lengganan buletin? Kabeh kasebut bisa dimodelake minangka acara mentah, dikirim menyang Parse.ly, lan dikirim liwat Pipa Data.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.