Otomatisasi lan Personalisasi Pemasaran Digital

personalisasi pemasaran digital

Kita mung masang infographic ing Pemasaran Massa mungsuh Personalisasi sing ngomong babagan kaluwihan komunikasi pribadi tinimbang pemasaran gaya batch lan blast. Pardot wis ngembangake infographic ing ngisor iki kanggo Otomatisasi Pemasaran lan Personalisasi.

Supaya bisa sukses ing pasar sing rame saiki, para pemasar kudu nggawe pengalaman pemasaran lan web kanggo para pelanggan lan prospek penjualan. Nanging, miturut a sinau anyar saka Econsultancy, akeh pemasar sing ngupayakake ngetrapake personalisasi ing upaya pemasaran digital.

Salah sawijining elemen apik ing sistem otomatisasi pemasaran yaiku kemampuan kanggo nglumpukake data langsung saka prospek uga njupuk prilaku liwat wektu. Personalisasi sekolah lawas butuh gambar sing akeh sing duwe tingkat pengabaian sing dhuwur. Nggunakake otomatisasi pemasaran, sampeyan bisa alon-alon njupuk data lan terus nyetel kampanye, supaya luwih relevan karo prospek nalika sinau babagan iki. Iki minimalake ditinggalake lan nambah tarif konversi.

Otomatisasi-kanggo-Personalisasi-Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.