Paralel lan Leopard: Kudu Kudu Kanggo Pangguna Mac Bisnis

Mac lan MicrosoftKanthi akeh aplikasi bisnis sing ora ana ing Microsoft, Mac isih lara nalika mbukak ing setelan bisnis. Upgrade Sistem Operasi paling anyar saka Apple nawakake lega karo BootCamp, aplikasi sing ngidini sampeyan boot kaping pindho Mac adhedhasar Intel ing OSX utawa ing Windows.

Booting dobel, umume, pancen kaya mbukak loro komputer sing beda karo hardware sing padha. Bootcamp ora apa-apa, nanging bisa ganti bolak-balik bukan tugas sing gampang. Paralel wis ngatasi masalah kasebut, lan nggabungake rong jagad kasebut dadi jagad sing katon ora cocog! Aku wis mbukak Paralel (thanks kanggo kanca, Bill) wiwit versi paling awal.

Nalika koherensi diluncurake, mula kedadeyan sing gila ... kedadeyan dermaga, bilah tugas lan bilah apel ing jendela sing padha katon kabeh salah! Malah luwih elek? Seret lan selehake saka aplikasi Windows menyang aplikasi Mac lan kosok balene. Wah! Ing Argumen Mac vs. PC dipasrahake, ta?

Artis grafis, desainer Web, utawa teknisi jaminan kualitas aplikasi ora ana maneh butuh macem-macem perangkat keras kanggo nindakake prekara sing sederhana kaya tes kanggo kepatuhan Cross-browser. Kabeh bisa mlaku kanthi mulus ing Mac sing padha - ing MacBookPro.

Koherensi Paralel

Nalika Leopard metu, kayane senengku wis kliwat! Aku ngrusak XP lan ora bisa nggunakake aplikasi kaya biasane. Aku pipis, malah njupuk kesempatan kanggo nulis sawetara wong ing Paralel kanthi pribadi. Dheweke pancen wong lanang sing apik lan nulungi aku manawa ana pitulung!

Paralel lan Leopard


Paralel Penawaran Natal
Minggu iki wis teka! Nganyari paling anyar kanggo Paralel nambahake sawetara fitur liyane bebarengan karo kompatibilitas Leopard lengkap. Yen sampeyan nggoleki aplikasi sing apik kanggo penggemar Mac - iki bisa uga.

Yen sampeyan wong PC lan mung keweden karo wong Mac sing hebat - iki minangka kasempatan sampeyan isih duwe apel sing mencorong ing laptop nanging mbukak aplikasi sing apik ing Windows.

11 Komentar

  1. 1

    Aku isih durung cukup wani menehi Mac kaping pisanan. Anakku wadon sing sumpah karo dheweke lan ibune, sing penting liyane, mesthi nyolong Mac amarga mesthine gampang digunakake. Aku wis diwasa ... (wiwit saka krisis umur pertengahan menyang bukit)… ing Windows lan ora ragu-ragu ngganti. Apa ana sing menehi pituduh menyang arah sing bener. Napa aku kudu tuku Mac. Aku butuh laptop sing luwih anyar.

  2. 2

    Mac minangka cara sing kudu dituju, luwih-luwih saiki karo Paralel. Siap nginstal Leopard ing laptop mac bojoku. Pungkasan tugasku yaiku ndorong laptop mac supaya bisa nyoba salib browser ing 1 mesin tinimbang mbutuhake laboratorium tes.

    Wis pirang-pirang taun aku duwe desktop Mac lan ora nemoni masalah kaya biasane nggunakake PC lan windows.

  3. 3

    Aku mikir arep entuk iki kanggo mac kerja, dadi aku bisa nyoba situs web ing browser Windows… Aku kepengin weruh pinten sumber daya babi?

    • 4

      Mike ora ala banget, Mike. Kanggo saben Kayata OS sing wis disetel, sampeyan bisa ngeset jumlah memori sing gegandhengan. Aku duwe RAM 2Gb lan Windows XP mlaku nganti 1Gb.

      Sampeyan ora mbutuhake kekuwatan prosesor kanggo mbukak OS - nanging aplikasi sing sampeyan lakoni bakal dadi babi yen sadurunge babi.

  4. 5

    Aku nggunakake VMWare Fusion, sing dakkarep minangka pilihan sing luwih apik, amarga luwih standar. Apa sing bakal sampeyan lakoni karo Windows Parrallels yen pengin pindhah menyang linux mbesuk? Ora masalah karo Fusion…

    • 6

      Ora yakin manawa Linux bakal cedhak saka sudut pandang pangguna bisnis desktop. Kanthi Paralel, aku bisa mbukak kabeh aplikasi bisnis sing dak butuhake. Aku uga bisa mbukak Linux ing Paralel (aku duwe Ubuntu nanging pancen ngganggu instalasi!).

      Aku penggemar virtualisasi lan VMWare. Aku sejatine mindhah lingkungan produksi menyang Bluelock, perusahaan sing nguwasani virtualisasi kanggo aplikasi sing tuan rumah karo VMWare.

      Seneng ketemu sampeyan ing kene, Dale! Aku ndeleng dokumen IPO ExactTarget dikirim menyang SEC. Barang keren!

  5. 7

    Pos babagan virtualisasi lan mac, lan sampeyan mung nyebutake salah sawijining pemain utama? Endi katresnan kanggo VMWARE (sing dakkira luwih unggul ... kayane luwih "polesan").

    • 8

      Hai ET,

      Aku wedi yen aku anyar nalika nerangake VMWare lan ora kudu mandhiri. Kayane amarga kabeh sing dakbetahake bisa digunakake kanthi Paralel. Nalika aku nulis Dale ing ndhuwur, VMWare bakal dadi bagean utama saka penyebaran produksi, sanalika. Kita bakal bisa niru lingkungan lan nggawa 'rasa' macem-macem aplikasi ing taun ngarep.

  6. 9

    Aku mung nganyari Paralel kanggo versi paling anyar, lan saiki Vista (Bisnis) mbutuhake aku ngaktifake maneh, lan aktivasi online ora bisa digunakake. Iki uga kedadeyan yen sampeyan pengin mbukak VMware utawa Paralel bareng karo bootcamp.

    • 10

      Menarik banget kanggo ndeleng kepiye Microsoft bakal ngatasi virtualisasi lan proses aktivasi - prekara sing durung dakpikirake! Mbok menawa iki minangka salah sawijining kaluwihan kanggo mbukak paket virtualisasi anyar Microsoft, Hyper-V!

      Nggeser!

      • 11

        Ngganggu banget yen ora bisa nggunakake kaloro bentuk bootcamp Windows ing jejere formulir VMWare amarga watesan aktivasi. (Katon "pangowahan hardware" lan mateni sampeyan nalika sampeyan pindhah menyang formulir liyane).

        Aku dudu sengit Windows, nanging iki pancen frustasi nalika tuku salinan Vista Business sing sah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.