Swarga Dashboard: Pusat Kontrol Konten lan Iklan

Courtesy WikiMedia Commons http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mission_control_center.jpg

Salah sawijining sebab aku sengit Facebook minangka misi kanggo nyelehake kabeh ing sak papan. Kosok baline, iku uga sebab aku seneng banget.

Kanthi akeh layanan sing pengin digatekake, lan akeh outlet online sing bisa dikendhaleni, umur nggunakake piranti lunak kanggo nggayuh siji tujuan tartamtu wis mati kaya Dillinger. Minangka pemasar, kita ngarep-arep bisa milih iklan Facebook, telusuran mbayar, SEO, Twitter, blog, komentar, obrolan… dhaptar terus.

Kita entuk rembulan lan bali kaping pirang-pirang ing pesawat ruang angkasa kanthi daya komputasi sing luwih murah tinimbang kalkulator saku. Saiki 40 taun mengko, ora ana alesan kanggo ora bisa ngawasi, moderat lan ngukur konten online saka macem-macem sumber. Perusahaan kudu nindakake luwih saka melu: kudu ngerti persis saben inisiatif online nyumbang.

Ora cukup yen mung adol klien bayar saben klik iklan lan aliran blog, update Facebook lan Twitter sing tetep. Kita kudu nglumpukake data, ngukur pengaruh lan sentimen, lan ngevaluasi efektifitas.

Untunge ana sawetara sing hebat piranti lunak minangka layanan (SAAS) app sing nggunakake leveraging API kanggo nggawe dashboard – pusat komando lan kontrol lengkap – kanggo media online. Sawetara duwe kapabilitas winates, sing liyane entuk kabeh lan wastafel pawon. Sawetara ora mbutuhake keahlian teknis nyata, lan liyane mbutuhake pengalaman serius Analytics. Kabeh prekara sing sampeyan butuhake, apa sing dadi target, lan sumber daya sing bisa sampeyan gunakake kanggo ngatasi masalah kasebut.

Sing padha karo dheweke yaiku nampilake tampilan langsung saka acara online, lan ngidini sampeyan lan tim nanggapi kanthi cocog. Umume sing nglacak data sejarah sing padha karo a Analytics web paket Luwih saka mung jadwal penjadwalan siji arah, alat kasebut minangka alat lengkap kanggo ngawasi, keterlibatan lan analisis, ing desktop, ing web, utawa ing piranti seluler.

Dhaptar conto ringkes:

Aja salah: perusahaan paling gedhe sing paling sukses ing game interaktif nggunakake alat kasebut. Piranti gaya dashboard dadi luwih apik lan nambah layanan liyane, departemen interaktif katon kaya NASA. Nanging dheweke uga ekualiser sing padha, nyedhiyakake wawasan sing padha karo merek gedhe lan cilik, lan ngidini dheweke mbenerake anggaran interaktif kanthi nuduhake nomer konkrit kanggo apa sing bisa digunakake.

2 Komentar

  1. 1

    Iki minangka dhaptar sumber daya sing apik. Apike kanggo ndeleng angka lan pacelathon online sing apik sing nggawe strategi media sosial sampeyan lan alat kasebut mesthi nindakake iku.

  2. 2

    Paling mesthi. Nalika interaktif pindhah saka anyar utawa bukti konsep dadi item baris pemasaran reguler, kabeh babagan pangukuran.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.