Bebener Sejatine Tentang Corong Penjualan Sampeyan

Layar layar 2014 02 12 ing 11.39.06 PM

Pisanan, kita seneng karo sponsor ing PaperShare, sing wis nguatake kita perpustakaan sumber karo kabeh whitepaper lan ebooks sponsor. Aku duwe bledosan nggarap infographic iki karo dheweke.

Sajrone proses iki, kita nemokake sebabe pemasaran konten ora ana siji-sijine saluran pemasaran; iku sejatine minangka dhasar sing nggawe kabeh upaya pemasaran. Sampeyan bisa uga takon? Statistik iki bisa uga ora nggumunake sampeyan. Miturut Keputusan Sirius:

Pelanggan B2B ngubungi rep sales mung sawise 70% keputusan tuku wis dijupuk.

Ayo dipikirake sedhela. Iki tegese sadurunge ana calon pengin ngobrol karo tim penjualan sampeyan, dheweke nggoleki, ndownload lan sesambungan karo konten sampeyan kanthi sawetara cara kanggo njupuk keputusan manawa sampeyan calon sing cocog. Pancen gedhe tenan!

Masalah liyane yaiku, sanajan kabeh Analytics lan alat sing kasedhiya saiki, kita isih durung bisa ndeleng babagan upaya amarga jalur konversi asring durung jelas. Nalika ana sing teka lan ndownload whitepaper sampeyan, kepiye carane bisa tekan kono? Dheweke bisa ndeleng iklan ing situs liya, banjur klik kanggo njaluk menyang situs web sampeyan, banjur mundur. Rong minggu mengko, dheweke mutusake arep ngetutake sampeyan ing sosial. Banjur, sewulan mengko, dheweke mutusake arep ndownload salah siji whitepaper sampeyan. Nalika sampeyan ngira yen bakal langsung menyang situs sampeyan, sejatine, dheweke nemokake sampeyan meh rong wulan kepungkur saka iklan. Apa luwih becik yen sampeyan duwe visibilitas menyang kabeh jalur kasebut tinimbang nalika mung ndownload whitepaper?

Kita butuh visibilitas wong sing lagi mlebu ing kaca kasebut. Kita butuh visibilitas supaya bisa njupuk keputusan sing luwih apik. Lan kita butuh sejarah kanggo prospek supaya bisa ngatur konten kasebut.

Priksa infographic apik tenan iki saka PaperShare, lan priksa manawa priksa manawa sampeyan butuh distribusi konten!

Infographic v2 e1392489636862

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.