Pantheon: WordPress Serius utawa Hosting Drupal kanthi Relik Anyar

pantheon peninggalan anyar

Kita duwe 47 plugin aktif ing instalasi WordPress. Iku akeh plugin, sing akeh bisa nyuda kinerja WordPress. Kita nindakake tes kacepetan lengkap sadurunge masang plugin, utawa bisa uga nggunakake sawetara logika kanggo nganyari tema supaya luwih cepet lan luwih ora mbayar pajak ing server. Kacepetan penting saiki - bisa uga saka sudut pengalaman pangguna lan sudut optimisasi mesin telusuran.

Yen aku duwe keluhan babagan khas platform hosting, umume ora ngidini sampeyan ngrampungake masalah lan ngenali pitakon lan aset lan apa pengaruhe kanggo sistem manajemen konten. Sederhana kaya karo nyetel database sampeyan bisa nyuda wektu sing dibutuhake supaya bisa dimuat kanthi pecahan. Pantheon wis ganti iki!

Pantheon minangka platform hosting kelas dhuwur kanggo pangembang WordPress lan Drupal sing serius. Pantheon nyedhiyakake tim web kabeh alat pangembang, hosting, skala, kinerja, alur kerja, lan otomatis sing dibutuhake kanggo nggawe situs web paling apik ing saindenging jagad.

  • Ngatur Situs Kanthi Gampang - Atur kabeh situs WordPress lan Drupal saka siji dashboard. Kolaborasi karo proyek kanthi gampang ing antarane anggota tim.
  • Otomatisake DevOps - Bebaskan dhewe saka pangopènan server. Ayo Pantheon ngotomatisasi sysadmin - sampeyan bisa fokus nggawe situs web sing apik.
  • Alur kerja kanggo Agile Pancen - Push ganti kanthi cepet lan asring. Gunakake integrasi terus-terusan karo kontrol versi lan lingkungan, tes, lan lingkungan sing ora ana ing njaba kothak.

Kanthi kekuwatan gabungan saka Pantheon plus New Relic Pro, para pelanggan duwe alat kanggo mbangun, ngluncurake, lan mbukak situs web sing apik tenan, luwih cepet lan bebas kuatir, kanthi kinerja maksimal. New Relic Pro minangka pelengkap sing sampurna kanggo platform Pantheon lan kita kepenak nawakake pangembangan web eksklusif lan pungkasan iki Analytics Suite tanpa biaya tambahan kanggo pangguna Pantheon. Zack Rosen, Co-founder lan CEO Pantheon

Pangguna Pantheon saiki bisa njamin kinerja situs web sing maksimal sajrone fase produksi - saka pembangunan nganti publikasi langsung. Fungsi utama kalebu:

  • Visibilitas level kode nguatake pangguna kanggo ngenali panyebab utama kinerja, nganti telpon fungsi, kanggo diagnosis lan pemecahan masalah sing efisien.
  • Tandha penyebaran ngidini pangembang ngawasi kinerja kanthi suwe lan kanthi cepet ngenali fitur sing bermasalah.
  • Akses menyang Relik Anyar ing saben lingkungan pangembangan - Lingkungan Multidev, Dev, Test, lan Live – mbisakake pangguna nyekel masalah kinerja sadurunge urip lan masang kanthi percaya dhiri.

Pangguna Pantheon bakal langsung nampa akses menyang New Relic APM Pro lan bisa ngakses kinerja situs Analytics ing dashboard platform Pantheon.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.